Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Orrkorrekciós műtét biztonságosan, kockázatmentes- Orrkorrekciós műtét a Bónusz Plasztikánál

Orrkorrekciós műtét

Bízza a legjobb kezekre orrkorrekciós műtétjét, és távozzon a lehető legelégedettebben, tökéletes eredménnyel! Az orrkorrekciós műtét nemcsak esztétikai, hanem fontos egészségügyi kérdés is, ne féljen belevágni!

 

Való nekem az orrkorrekciós műtét?

Sok páciensünk teszi fel ezt a kérdés magában, majd a nekünk. Nagyon sokan vannak, akik nem elégedettek az arcukkal, azon belül is a túl nagy, éles, Széles, vagy éppen kicsi orruk zavarja. Az orrkorrekciós műtét célja több minden lehet: kisebbítés, nagyobbítás, rövidítés, hosszabbítás, keskenyítés, szélesítés, egyenesítés, kiemelés, illetve egyéb görbületek és egyenetlenségek megszüntetése. Az orr az arc központi részén helyezkedik el, így nagyon meghatározza azt. Egy orrkorrekciós műtéttel nagyon látványos változásokat ehet elérni az arcon. De ezzel a beavatkozással nemcsak esztétikailag lehet az orron változásokat eszközölni, hanem funkcionálisan is. Az orrnak nemcsak az arc karakterisztikája szempontjából van fontos szerepe, hanem a légzés szempontjából is, egy orrkorrekciós műtéttel a funkcionális problémákat is ki ehet javítani, például az orrsövényferdülést. 

 

A legfontosabb tudnivalók az orrkorrekciós műtéttel kapcsolatban

Alapvetően kétféle típusát különböztetjük meg az orrkorrekciós műtéteknek: nyitott és zárt orrplasztika. Zárt orrplasztikáról akkor beszélünk, amikor a szükséges bemetszéseket az orr belsejében, az orrnyílásokban végzi el a plasztikai sebész, nyílt orrplasztika esetében külső bemetszésekre is sor kerül. A nagyobb szerkezeti átalakításokhoz van szükség külső bemetszésekhez is, ugyanis ez teszi lehetővé a plasztikai sebész számára, hogy hozzáférjen az orr teljes szerkezetéhez. A Bónusz Plasztikai Sebészeten ügyelünk arra, hogy a bemetszéseket úgy végezzük el, hogy a hegek nem látható helyekre kerüljenek. A nyitott orrkorrekció esetében nem kell hegekre számítani, a gyógyulási időszak is gyors, azonban a lehetőségek korlátozottak. Hogy Önnek melyikre van szüksége, azt a konzultáció során plasztikai sebészünk segít eldönteni.

 

Hogyan zajlik az orrkorrekciós műtét?

Az orrkorrekciós műtét - mint minden más plasztikai beavatkozás- a legnagyobb szaktudással, odafigyeléssel, sok éves szakmai tapasztalattal, a legbiztonságosabb eljárásokkal, modern eszközökkel, bevizsgált, magas minőségű anyagokkal és teljesen az Ön igényeire szabva történik meg. Éppen ezért az orrkorrekciós műtét előtti konzultáción meghallgatjuk a kívánságait, majd számítógépes tervezést végzünk. Az orrplasztikai műtét így teljes egészében úgy fog történni, ahogyan Ön szeretné, hogy a lehető legelégedettebb lehessen az eredménnyel. Az orrkorrekciós műtétet altatásban végezzük, ezért a beavatkozás előtt szükség van egy általános állapotfelmérésre a kockázatok minimalizálása érdekében. A beavatkozás időtartama körülbelül 1-2 óra, az orrkorrekciós műtét után egy napos klinikai tartózkodás kötelező megfigyelés céljából.

 

Mire ehet számítani az orrkorrekciós műtét után?

Az orrkorrekciós műtét után egy kis ideig gyógyulási időszakra kel számítania, mielőtt tejesen élvezhetné az eredményt. A munkaképesség visszanyerése a műtét utáni 14. napon a gipsz levételével történik meg. A műtét utáni időszakban, szem körüli duzzanatra véraláfutásra lehet számítani, de ezek 2 hét alatt felszívódnak. A teljes gyógyulás folyamat 5 hétig tart, ezalatt ügyelni kel rá, hogy ne érje az orrt nagyobb nyomás, különösen alváskor és sportoáskor szokott ez problémát okozni. 

 

Bármilyen kérdése van az orrkorrekciós műtéttel kapcsolatban, vagy szeretne időpontot kérni konzultációra? IDE kattintva megteheti.  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!