Orrkorrekciós műtét biztonságosan, kockázatmentes- Orrkorrekciós műtét a Bónusz Plasztikánál

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Orrkorrekciós műtét

Orrkorrekciós műtét tudnivalók

Bízza a legjobb kezekre orrkorrekciós műtétjét, és távozzon a lehető legelégedettebben, tökéletes eredménnyel! Az orrkorrekciós műtét nemcsak esztétikai, hanem fontos egészségügyi kérdés is, ne féljen belevágni!

 

Való nekem az orrkorrekciós műtét?

Sok páciensünk teszi fel ezt a kérdés magában, majd a nekünk. Nagyon sokan vannak, akik nem elégedettek az arcukkal, azon belül is a túl nagy, éles, Széles, vagy éppen kicsi orruk zavarja. Az orrkorrekciós műtét célja több minden lehet: kisebbítés, nagyobbítás, rövidítés, hosszabbítás, keskenyítés, szélesítés, egyenesítés, kiemelés, illetve egyéb görbületek és egyenetlenségek megszüntetése. Az orr az arc központi részén helyezkedik el, így nagyon meghatározza azt. Egy orrkorrekciós műtéttel nagyon látványos változásokat ehet elérni az arcon. De ezzel a beavatkozással nemcsak esztétikailag lehet az orron változásokat eszközölni, hanem funkcionálisan is. Az orrnak nemcsak az arc karakterisztikája szempontjából van fontos szerepe, hanem a légzés szempontjából is, egy orrkorrekciós műtéttel a funkcionális problémákat is ki ehet javítani, például az orrsövényferdülést. 

 

A legfontosabb tudnivalók az orrkorrekciós műtéttel kapcsolatban

Alapvetően kétféle típusát különböztetjük meg az orrkorrekciós műtéteknek: nyitott és zárt orrplasztika. Zárt orrplasztikáról akkor beszélünk, amikor a szükséges bemetszéseket az orr belsejében, az orrnyílásokban végzi el a plasztikai sebész, nyílt orrplasztika esetében külső bemetszésekre is sor kerül. A nagyobb szerkezeti átalakításokhoz van szükség külső bemetszésekhez is, ugyanis ez teszi lehetővé a plasztikai sebész számára, hogy hozzáférjen az orr teljes szerkezetéhez. A Bónusz Plasztikai Sebészeten ügyelünk arra, hogy a bemetszéseket úgy végezzük el, hogy a hegek nem látható helyekre kerüljenek. A nyitott orrkorrekció esetében nem kell hegekre számítani, a gyógyulási időszak is gyors, azonban a lehetőségek korlátozottak. Hogy Önnek melyikre van szüksége, azt a konzultáció során plasztikai sebészünk segít eldönteni.

 

Hogyan zajlik az orrkorrekciós műtét?

Az orrkorrekciós műtét - mint minden más plasztikai beavatkozás- a legnagyobb szaktudással, odafigyeléssel, sok éves szakmai tapasztalattal, a legbiztonságosabb eljárásokkal, modern eszközökkel, bevizsgált, magas minőségű anyagokkal és teljesen az Ön igényeire szabva történik meg. Éppen ezért az orrkorrekciós műtét előtti konzultáción meghallgatjuk a kívánságait, majd számítógépes tervezést végzünk. Az orrplasztikai műtét így teljes egészében úgy fog történni, ahogyan Ön szeretné, hogy a lehető legelégedettebb lehessen az eredménnyel. Az orrkorrekciós műtétet altatásban végezzük, ezért a beavatkozás előtt szükség van egy általános állapotfelmérésre a kockázatok minimalizálása érdekében. A beavatkozás időtartama körülbelül 1-2 óra, az orrkorrekciós műtét után egy napos klinikai tartózkodás kötelező megfigyelés céljából.

 

Mire ehet számítani az orrkorrekciós műtét után?

Az orrkorrekciós műtét után egy kis ideig gyógyulási időszakra kel számítania, mielőtt tejesen élvezhetné az eredményt. A munkaképesség visszanyerése a műtét utáni 14. napon a gipsz levételével történik meg. A műtét utáni időszakban, szem körüli duzzanatra véraláfutásra lehet számítani, de ezek 2 hét alatt felszívódnak. A teljes gyógyulás folyamat 5 hétig tart, ezalatt ügyelni kel rá, hogy ne érje az orrt nagyobb nyomás, különösen alváskor és sportoáskor szokott ez problémát okozni. 

 

Bármilyen kérdése van az orrkorrekciós műtéttel kapcsolatban, vagy szeretne időpontot kérni konzultációra? IDE kattintva megteheti.  
Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow