Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Nyakplasztika Budapesten - gyors változás, látványos eredmények

Nyakplasztika Budapest

A nyak környéke kényes terület, hiszen igen nehéz rajta változtatni, különösen, ha a bőr megnyúlik. Az idő előrehaladtával, hirtelen fogyás vagy hízás következtében ez könnyedén előfordulhat. Plasztikai sebészetünkön azonban többféle megoldást nyújtunk a nyak korrekciójára. 

 

Nyakplasztika Budapesten szakszerűen

A nyakplasztika Budapesten nem túl általános eljárás a plasztikai sebészetek területén, hiszen nehéz látványos eredményeket elérni. Az arcunk megjelenését azonban jelentősen befolyásolja a nyak vagy a toka kinézete, így Dr. Tóth András plasztikai sebész segít eltüntetni a felesleges bőrt vagy zsírréteget a nyak területéről is. 

A nyak környékéről nehéz fogyni, főleg, ha a bőr ezzel egyidejűleg nem nyeri vissza rugalmasságát, ezáltal megereszkedik. Az edzés a megereszkedett bőr ellen jó megoldás, viszont a nyak feszesítésére sajnos nincsen semmilyen módszer. A nyakplasztika Budapesten erre azonban tökéletes választás lesz. 

 

Nyakplasztika Budapesten zsírfelesleg eltávolítással

A nyak, vagy a toka részen keletkezett zsírréteg rendkívül zavaró lehet, hiszen igen nehéz eltüntetni. Erre azonban egy igen gyors megoldást tudunk nyújtani Dr. Tóth András plasztikai sebészetén. A nyakplasztika Budapesten a LipoLife 3G eszközével történik, amely egy olyan lézeres zsírleszívó eszköz, amivel gyorsan és fájdalommentesen tudjuk eltávolítani a test szinte bármely részéről a felesleges zsírt. Ez az egyedülálló technológia Magyarországon, ami csak a Bónusz Plasztikánál érhető el. A LipoLife 3G eszköze emellett nem csak a felesleges zsír eltávolításában segít, de általa a bőr visszanyeri rugalmasságát, így feszesebbé, simábbá válik. Így akár további nyakplasztikára nem is lesz szükség. 

 

Nyakplasztika Budapesten bőrfelesleg esetén 

A felesleges bőrréteg eltávolítására többféle módszer alkalmazunk. A nyakplasztika Budapesten így történhet akár szálbehúzással, vagy valamilyen töltőanyag bejuttatásával. A nyak nem csak megfiatalodik, de a bőr teljesen simává és feszessé válik, így az egész megjelenést befolyásolja. A nyakplasztika Budapesten minden esetben egyénre szabott kezelésekkel történik a páciens igényeitől és állapotától függően. Erre vonatkozó egyeztetés egy konzultáció keretében történik, amelyet most akár online ingyenesen kérhet plasztikai sebészetünkön. 

 

Kinél alkalmazható a nyakplasztika? 

A nyakplasztikát bármely korosztályban lévő hölgynél vagy férfinél egyaránt elvégezzük. Ugyan a megereszkedett bőr a nyakon főleg a 40 év felettieknél okozhat problémát, azonban hirtelen fogyás vagy hízás során bárkinél megjelenhet. 

Amennyiben Ön is hasonló problémával küzd, keressen fel bátran és kérjen konzultációs időpontot nyakplasztikai beavatkozásra! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!