Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Nyak vékonyítása: felesleges zsír és bőrréteg eltávolítás

Nyak vékonyítás

A nyak az áll alatti rész igen kényes terület, hiszen nehéz onnan eltávolítani a lerakódott zsírfelesleget és a megnyúlt bőr eltüntetése sem egyszerű. Mivel az arcunk közvetlen közelében található, így jelentősen befolyásolja arcunk összeképét a nyak megjelenése. A nyak vékonyítására azonban többféle megoldást kínálunk plasztikai sebészetünkön. 

 

A nyak vékonyításával kevés plasztikai sebész foglalkozik, hiszen egy érzékeny terület és bonyolult lehet a felesleges zsírszövetek vagy a megnyúlt bőr eltávolítása. A nyak vagy másnéven tokaplasztika fontos része az arc kinézete szempontjából, éppen ezért foglalkozunk vele mi is a Bónusz Plasztikánál. A nyakon lévő felesleges bőr vagy zsírréteg eltávolítására a nyak vékonyítása lesz a megoldás, amelyre több lehetőséget kínálunk. 

 

Néhány esetben, genetikától függően, a diéta és a mozgás segíthet a toka eltávolításában és a nyak vékonyításában, azonban a legtöbb esetben a bőr nem képes visszanyerni rugalmasságát, így az megereszkedett marad. 

 

Nyak vékonyítása zsírleszívással 

A nyakon lévő zsírréteg, azaz a toka eltüntetése a legjobb megoldás a zsírleszívás, hiszen így a teljes zsírfelesleg eltávolítható, a nyak pedig vékonyabb lesz. A LipoLife 3G eszközével könnyedén segíthetünk a felesleg eltávolításában. A lézeres zsírleszívó eszköz Magyarországon csak a Bónusz Plasztikán érhető el, amely egy forradalmian új technológiával működő gép. A LipoLife3G minimális kockázat mellett alkalmazható, akár helyi érzéstelenítésében és hihetetlenül gyors a beavatkozás utáni gyógyulási idő. Így a kezelés után akár már 10 nap után tökéletesen élvezheti a nyak vékonyításának eredményét. A zsírréteg eltávolítása mellett a lézeres zsírleszívás a bőr rugalmasságát is segíti némileg visszaállítani, így elkerülhető a további nyakplasztikai beavatkozás. 

 

A nyak vékonyítás, ha bőrfelesleg is maradt

Sok esetben a nyak vékonyítása során a zsírfelesleg eltüntetésével a bőrfelesleg ugyanúgy megereszkedett marad, amely szintén sokat számít az arc megjelenése szempontjából. A megnyúlt bőr a nyakon nem mutat túl esztétikusan, így ennek eltávolítására is több megoldást nyújtunk. A nyak megfiatalításához sok eseteben elegendő a botoxos kezelés, amelyet szinte egyedülállóan alkalmazunk a Bónusz Plasztikánál. Emellett, ha úgy látjuk a páciensnek nem elegendő ez a fajta technika a bőrfiatalítására és a nyak vékonyítására, akkor személyre szabott kezelési tervet ajánlunk. 

 

A nyak vékonyítása: Kinél alkalmazható?

A nyak vékonyítása leginkább a 40 év feletti korosztályban lévő hölgyeknél és férfiaknál népszerű, hiszen esetükben már a bőr is megereszkedhet a nyakon és a toka környékén. Azonban ennél fiatalabb korosztálynál is elvégezhető a beavatkozás abban az esetben, ha a nyakról a felesleges zsírréteg eltávolítása a cél. Emellett előfordulhat olyan is, hogy valakinél, akár már fiatalabb korban, hirtelen fogyás következtében a nyakon lévő bőr megereszkedik, így szükséges lehet a nyakplasztika. 

 

Amennyiben Ön is hasonló problémával küzd, keressen fel bátran és kérjen konzultációs időpontot nyakplasztikai beavatkozásra! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!