Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellplasztikai műtét Budapesten a legjobb eljárásokkal- A legjobb mellplasztikai műtét Budapesten, Mennyibe kerül a mellplasztik

Mellplasztikai műtét Budapesten

Mellplasztikai műtét Budapesten a legmodernebb eljárásokkal, a legfejlettebb eszközökkel, biztonságos közegben, exkluzív környezetben érhető el a Bónusz Plasztikai Sebészeten, a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, méltán elismert Dr. Tóth Andrásnál.

 

Hol van a legjobb mellplasztikai műtét Budapesten?

Már régóta gondolkozik azon, hogy megcsináltassa a melleit? Végre elérkezett a döntő pillanat, és arra adta a fejét, hogy belevág? Természetes, hogy érdekli, hogy hol van a legjobb mellplasztikai műtét Budapesten, hiszen mindenki mindenből a legjobbat akarja. A legjobb körömlakk, a legjobb cipő, a legfinomabb sütemény…. a mellplasztikai műtét ezeknél sokkal nagyobb, fontosabb kérdés, ami egy életre szól. A mellplasztikai műtét Budapesten, több helyen elérhető, azonban azt tudnia kell, hogy annak ellenére, hogy ez egy rutin beavatkozás több kockázattal is jár. Annak érdekében, hogy valóban elégedett legyen az eredménnyel, új külsejével, olyan hozzáértő szakembert kell választania, aki több tapasztalattal is rendelkezik ilyen téren. Dr. Tóth Andrásnak rengeteg referenciája van, ami biztosítja Önt arról, hogy nem kell csalódnia. A legmodernebb eljárásokat alkalmazza, amiket folyamatos továbbképzés segítségével tanul meg, klinikánkon még csak külföldön alkalmazott forradalmian új eljárásokat is találhat.

 

Hogyan zajlik a mellplasztikai műtét Budapesten?

A mellplasztikai műtét komoly dolog, teljesen természetes, hogy tudni szeretné, hogy pontosan hogyan zajlik. A mellplasztikai műtét Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten nagy szakértelemmel, tapasztalattal zajlik. 

 

Mellplasztikai műtét Budapesten konzultációval

Önnek nem kell félnie, vagy felkészülnie semmiből, ugyanis mi elég felkészültek vagyunk ahhoz, hogy tájékoztassuk Önt mindenről, amit tudnia kell. A műtétet egy személyes konzultáció előzi meg, amikor nemcsak megtervezzük Önnek az új külsejét, kiválasztjuk a mellimplantátum méretét, vagy a mellfelvarrást, esetlegesen a kicsinyítést. 

 

Mellplasztikai műtét Budapesten 4D-s tervezéssel

Egy egyedül nálunk alkalmazott forradalmian új technológiának köszönhetően Ön 4D-ban még a műtét előtt láthatja, hogy hogyan fog kinézni. Kipróbálhatja a különböző implantátum méreteket, hogy könnyebben tudjon dönteni, de természetesen a plasztikai sebész is segít Önnek ebben. 

 

Mellplasztikai műtét Budapesten exkluzív szolgáltatásokkal

A mellplasztikai műtét Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten egy konkrét terv alapján történik. Nagy gyakorlatunk van már ebben, pontosan el fogjuk mondani Önnek, hogy napról napra mit kell tennie a műtét előtt, és után, valamint azt is, hogy percről-percre mi fog történni a műtő asztalon. A mellplasztikai műtét előtt teljes körű vizsgálattal, és konzultációval várjuk.

 

Mennyibe kerül a mellplasztikai műtét Budapesten?

A mellplasztikai műtét Budapesten nem olcsó, azonban mi igyekeztünk úgy kialakítani az árakat, hogy a lehető legoptimálisabbak legyenek. Azt el kell mondanunk, hogy a legmodernebb eszközök mellett, a legbiztonságosabb anyagokkal dolgozunk, annak érdekében, hogy az eredmény tökéletes legyen, és pácienseink mindvégig a legnagyobb biztonságban legyenek. A mellnagyobbítás ára 1 150 000 Ft, amiben már az implantátum ára is benne van, a mellfelvarrás 990 000 Ft-ba kerül, a kettő kombinálva, tehát a mellfelvarrás nagyobbítással 1 450 000 Ft, a melkissebítés pedig 990 000 Ft. Sebészetünkön mellplasztikai műtét Budapesten férfiak számára is elérhető, ennek ára 850 000 Ft. Részletes árlistánkat ITT találja. A konzultáción részletes árajánlatot fog kapni, ami minden felmerülő költséget tartalmaz, rejtett költségekkel nem kell számolnia! Mivel altatásban végezzük a műtétet, szükség van egy előzetes állapotfelmérés kivizsgálására, ennek ára 40 000 Ft.

 

A legjobb mellplasztikai műtét Budapesten? Kérjen konzultációs időpontot a Bónusz Plasztikai Sebészetre IDE kattintva!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!