Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

☆ Mellplasztika műtét ☆ Dr. Tóth András plasztikai sebészetén

Mellplasztika műtét

A mellplasztika műtét az egyik leggyakoribb esztétikai eljárás a plasztikai sebészetben. Mellplasztikai beavatkozás nem csak mellnagyobbítás, de mellkisebbítés és mellfelvarrás is lehet. 

 

Mellplasztika műtét: exkluzív környezetben


Dr. Tóth András plasztikai sebész mellplasztika műtétjeit a Dimenzió Egészségközpontban végzi el Budapesten. A klinika a legkorszerűbb eszközökkel van ellátva, így exkluzív környezetben tölthetik el a mellplasztika műtétet és az utána lévő időszakot a kedves páciensek. Minden esetben törekszünk arra, hogy a páciensek kényelmesen és kellemes környezetben érezhessék magukat a műtét előtt, közben és után is. Várjuk Önt budapesti klinikánkon!

 

Mellplasztika műtét több szolgáltatással


Mellplasztikai beavatkozásaink között többféle eljárás megtalálható: mellnagyobbítás, mellkisebbítés és mellfelvarrás. A mellnagyobbítás során implantátumos nagyobbítás, illetve saját testzsíros eljárás is elvégezhető. A mellplasztikai műtéteket a páciensek akár kombinálva is kérhetik a tökéletes eredmény érdekében. Így mellnagyobbítás esetén mellfelvarrást egyaránt elvégzünk, amennyiben szükséges. A páciensek teljeskörű állapotfelmérésben vesznek részt a beavatkozás előtt, amely során átbeszéljük az igényeket, a megvalósítás részleteit, az eljárás menetét, és minden fontos információt, amit a páciensnek tudnia érdemes.  

 

Mellplasztika műtét: teljeskörűen


Minden mellplasztikai műtét előtt teljeskörű állapotfelmérést végzünk el a pácienseken. Ez azért fontos, hogy a műtét előtt felmérhessük a páciens lehetőségeit és egészségügyi állapotát. A beavatkozás előtt egy előzetes konzultáció keretében minden részlet átbeszélésre kerül, ahol az orvos és a páciens együttesen segít eldönteni a mellimplantátum méretét egyaránt. A mellplasztika műtét után kontrollvizsgálatot szintén biztosítunk, hogy a páciens minden szövődmény nélkül essen át a gyógyulási folyamaton.  Amennyiben bármilyen szövődmény vagy probléma merülne fel, minden esetben garanciát nyújtunk. 

 

Mellplasztikai műtét? Kérjen most konzultációs időpontot Dr. Tóth András plasztikai sebésztől! 

 

Mellplasztika: az Ön igényeihez mérten


Minden ember szervezete más, máshogyan reagál. Egy plasztikai beavatkozás során ezt figyelembe kell venni, és a páciens igényeihez és állapotához mérten végezhető el a mellplasztika műtét. Plasztikai sebészetünkön kizárólag személyre szabott lehetőségeket kínálunk. Így az egyén állapotához és igényeihez mérten mondjuk el a lehetséges beavatkozási formákat és a kivitelezés folyamatát. Ehhez az előzetes állapotfelmérés és a konzultáció elengedhetetlen, így természetesen biztosított mindkét szolgáltatás Dr. Tóth András plasztikai sebészetén. 

További részleteket szolgáltatásainkról az alábbi linkeken érhet el: 

 

Kérjen Ön is online konzultációs időpontot szolgáltatásainkra! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!