Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

☆ Mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel ☆ Dr. Tóth András plasztikai sebész

Mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel

Szeretne hatékonyan, de kockázatmentesen növelni keblei méretén? Akkor a mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel az Ön beavatkozása lesz. Miért? Összefoglaltuk.

 

Mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel: Kinek ajánljuk?

Ez az eljárás történhet két féle módon is: implantátummal és mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel vagy ezek kombinációjával. A mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel azonban az egyik legjobb mód arra, ha gyorsan szeretne változtatni, a legkisebb komplikáció mellett.  A zsírfeltöltést olyan hölgyeknek is javasoljuk, akiknek keblük nem szimmetrikus és minimális változtatást szeretnének elérni. A beavatkozás során a műtéti sebek sokkal kisebbek, mint az implantátum esetében. 
Plasztikai sebészetünkön teljes mértékben odafigyelünk a páciensek igényeire. A mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel saját testzsírral történik, így nincsen allergén reakció és az eljárás nem okoz semmilyen daganatos megbetegedést sem, ezáltal a beavatkozás gyógyulás ideje is sokkal rövidebb, mint az implantátum esetén. A beavatkozás előtt számítógépes program segítségével a páciens előre láthatja a műtét utáni tervezett eredményt, így közös tervezéssel meghatározzuk előre a várt igényeket.

 

Mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel magas színvonalon

A Bónusz Plasztikán minden esetben előzetes felmérést végzünk a pácienseinkkel a beavatkozások előtt. Ez egy konzultáció keretében történik, amely során ismertetjük a műtét feltételeit, következményeit és az operáció menetét. Ilyenkor határozzák meg együttesen az orvossal, hogy pontosan mennyi zsír kerül feltöltésre, mikor lesz a műtét elvégezve és hogyan zajlik a gyógyulási időszak. A mellnagyobbítás zsírfeltöltés korszerű eszközök mellett történik, méghozzá a LipoLife 3G segítségével és a legkiválóbb szakemberek segítségével. A páciens minden olyan eszközt és teljeskörű szolgáltatást megkap, amely kényelmét elősegíti. 

 

Mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel a legnagyobb szakértelem mellett

Dr. Tóth András plasztikai sebész több év tapasztalattal és több száz elégedett pácienssel a háta mögött áll páciensei rendelkezésére. Biztos lehet abban, hogy a mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel a lehető legjobban fog sikerülni, hiszen minden részlet egyeztetésre kerül a beavatkozást illetően a tökéletes eredmény érdekében. A mellnagyobbítás exkluzív környezetben történik Budapest belvárosában a páciensek legjobb kiszolgálása érdekében. 

 

Mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel teljeskörű szolgáltatással 

Dr. Tóth András plasztikai sebészetén minden szempontból figyelembe vesszük a páciens igényeit és lehetőségeit. Ezért nyújtunk teljeskörű szolgáltatást, hogy a mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel elejétől a végéig úgy menjen végbe, hogy a páciens 100%-an elégedett legyen. Nem csak a műtét előtti konzultáció és kivizsgálás során figyelünk pácienseinkre, hanem a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatok során is. A páciensek bármilyen problémával, szövődménnyel találkoznak, arra megoldást keresünk. 

 

Ha Ön is szeretne változtatni megjelenésén, kérjen konzultációs időpontot még ma! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!