Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellműtét árak, avagy mennyibe kerülnek a mellműtét árak a Bónusz Plasztikai Sebészeten?

Mellműtét árak

Mellműtét árak akció Minőségi implantátumok, rejtett varrás vonalak, lehetőség kombinált mellplasztikai műtétre, 10 éves tapasztalat, az ország egyik legjobb plasztikai sebésze, exkluzív környezet, a legmodernebb 3D-s mellimplantátum tervezés megfizethető mellműtét árak mellett – ez vár Önre a Bónusz Plasztikai Sebészeten. Lássuk, hogyan alakulnak a mellműtét árak a Bónusz Plasztikai Sebészeten.
 

Mennyibe kerülnek a mellműtét árak a Bónusz Plasztikai Sebészeten?

Weboldalunkon az áraink menüpontban megtalálhatóak az aktuális mellműtét árak. Újévi ajándékunk kedvenc pácienseink részére, hogy a változatlan, tavalyi árakon várjuk a mellműtétet tervezőket. Plasztikai Sebészetünkön már több mint 10 éve az ország egyik legjobb plasztikai sebésze, Dr. Tóth András végzi a beavatkozásokat, egyik kiemelt szakterülete a mellműtét. Plasztikai sebészetünkön többféle beavatkozás is elérhető:
  • mellnagyobbítás
  • mellfelvarrás
  • kombinált mellplasztika, azaz mellnagyobbítás felvarrással
  • és mellkisebbítő eljárásunk is van.
A különböző mellműtét árak eltérőek, ezekről az árak menüpontban részletesen tájékozódhat!  


 

Mellműtét árak minőségi garanciával

A Bónusz Plasztikai Sebészeten Ön lesz a középpontban. Garanciát vállalunk a minőségre, és az eredményre is. Kizárólag többszörösen tesztelt, magas minőségi vizsgálattal rendelkező implantátumokat ültetünk be, annak érdekében, hogy elkerüljük az esetleges komplikációkat. Az eredményre Dr. Tóth András több mint 10 éves tapasztalata a garancia. Több 100 nőt tett már boldoggá mellfelvarrással, mellnagyobbítással, vagy mellkisebbítéssel. Ha Ön is elégedetlenül áll a tükör előtt, nem szeret strandra menni, mert nem tetszik, ami a bikini alatt van, akkor Jelentkezzen be online konzultációra! A konzultáción a mellműtét árakról is bővebb felvilágosítást kaphat, valamint a beavatkozást is teljesen Önre szabjuk!


 

Mennyibe kerülnek a mellműtét árak 3D-s tervezéssel?

A Bónusz Plasztikai Sebészet legnagyobb újdonsága a Vectra XT szimulációs gép, amivel már a műtét előtt láthatjuk a plasztikai beavatkozás eredményét, virtuálisan. Ez a szolgáltatás segít abban, hogy könnyebben el tudja dönteni milyen típusú, illetve méretű mellimplantátumot válasszon, melyik hogyan fog állni Önnek, mennyire befolyásolja a teljes testképét. Azt is lehet látni, hogy mennyivel fiatalosabb lesz a külseje, hogyha mellei a felvarrás után feszesebben fognak állni, mennyire jó befektetés a mellműtét ára. Erről a szolgáltatásunkról ITT olvashat bővebben!

Jelentkezzen be konzultációra, és bizonyosodjon meg a saját szemével róla, hogy mennyire látványos változást okozhat a mellműtét! 

KONZULTÁCIÓ
 

Mennyibe kerülnek a férfi mellműtét árak?

Sok ismert plasztikai sebészeten csak nők mellplasztikáját végzik el, aminek az az oka, hogy a férfi mellplasztika egy kicsit különbözik ettől. Azonban a Bónusz Plasztikai Sebészeten nemcsak a szépülni vágyó nőket, hanem a testüket más módszerrel formálni nem tudó férfiakat is várjuk. A férfi mellműtét árakról is talál tájékoztatást az árak menüpontban. Azt érdemes tudni, hogy a férfi mellműtét árak alacsonyabbak, ha nem altatásban, hanem érzéstelenítés mellett végezzük el a beavatkozást, de lehet természetesen az altatást is választani. Nők esetében csak altatásban lehet elvégezni a mellműtétet.
 

Megfizethető mellműtét árak a legjobb szolgáltatásokkal

Higgye el, ennél alacsonyabb mellműtét árakat, ennél magasabb színvonalú kiszolgálást, ennél biztonságosabb eljárást nem fog találni! A Bónusz Plasztikai Sebészet egyik fő előnye, hogy minden beavatkozást, így a mellműtétet is teljesen egyénre szabjuk, mindenkinek a legjobb megoldást adjuk az aktuális problémájára. A legnagyobb elismerés számunkra, hogy a mellműtétet követően pácienseink elégedetten távoznak, visszanyerik magabiztosságukat, és csodás kisugárzásukat.

Jelentkezzen be konzultációra, és győződjönmeg a saját maga, hogy mennyire megéri a mellműtét árak kifizetése! 

KONZULTÁCIÓ
 

 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!