Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

☆ Mellimplantátum Budapest ☆ Dr. Tóth András plasztikai sebész

Mellimplantátum Budapesten

A mellnagyobbítás a leggyakrabban végzett plasztikai beavatkozás hazánkban. A legtöbb hölgy szeretne formás, feszes kebleket. Ehhez nagyszerű megoldás lehet a mellimplantátum. 

 

Mellimplantátum Budapesten: magas színvonalon 


A plasztikai beavatkozás előtt egy ingyenes konzultáció keretében ismerhetik meg a páciensek a műtéttel járó feltételeket, következményeket és a beavatkozás menetét. A mellimplantátum Budapesten történik a Dimenzió Egészségközpontban, ahol a legkorszerűbb eszközökkel és a legkiválóbb szakemberek segítségével végezzük el a beavatkozásokat. A pácienseknek garantáljuk a  tökéletes eredményt, hiszen mind a kellő eszközök, mind a megfelelő szakmai tudást biztosítjuk számukra. 

 

Mellimplantátum Budapesten a legjobb minőségben


Mellimplantátumaink a legjobb minőségűek, amelyek minden EU-s szabályzatnak megfelelnek. Mellimplantátum Budapesten többféle is lehetséges, azonban a Bónusz plasztikai sebészetnél szilikonzselével töltött implantátumokat használunk. Ezek az implantátumok nem okoznak emlőrákot és más rosszindulatú betegséget sem. A méret meghatározását az orvos és a páciens együtt választja ki az előzetes konzultáció és a számítógépes grafika segítségével. 

 

Mellimplantátum Budapesten magas tapasztalattal


Dr Tóth András plasztikai sebészként több éve dolgozik a szakmában, számos referenciával és elégedett pácienssel a háta mögött. A műtétek előtt a páciensek nem csak ingyenes konzultációban, de kivizsgálásban is részesülnek, hogy feltérképezhessük a műtét valóban elvégezhető-e. A mellimplantátum Budapesten, exkluzív környezetben történik a páciensek legjobb kiszolgálása érdekében. 

 

Mellimplantátum Budapesten kedvező feltételekkel 


A mellimplantátum Budapesten számos plasztikai sebészetben elérhető, azonban nem mindegy milyen áron, és milyen eredményesség mellett. A Bónusz Plasztikai Sebészeten figyelembe vesszük a páciensek igényeit, és teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Az előzetes konzultációk, kivizsgálások mellett, természetesen nagy gondot fordítunk a műtét utáni kontrollvizsgálatokra egyaránt. A páciensek bármilyen problémával, szövődménnyel találkoznak, arra megoldást keresünk és garanciát nyújtunk.

 

Mellimplantátum Budapesten: Válassza a legmagasabb minőséget, és kérjen ingyenes konzultációs időpontot!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!