Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellfeszesítő műtét a tökéletes dekoltázsért | Dr. Tóth András plasztikai sebész

Mellfeszesítő műtét

Ahogy telik az idő az emberi test is változik. A változás gyorsasága, mértéke, illetve, hogy ez valakit mennyire zavar, egyénenként változó. Egyre többen döntenek a mellfeszesítő műtét mellett, a gyönyörű dekoltázs érdekében, vagy a saját szépérzékük megnyugtatása végett. Ma már minden korrigálható, nem szabad, hogy az életminőséget lerontsa egy olyan, elégedetlenséget kiváltó dolog, ami könnyedén javítható lenne.

 

Mi is az a mellfeszesítő műtét?

A mellfeszesítő műtét egy olyan plasztikai beavatkozás, mely során a megereszkedett keblek újra feszessé tehetőek. Ennek az eljárásnak köszönhetően a dekoltázs visszanyeri a ruganyosságát, nem beszélve arról, hogy – természetesen megbeszélés függvényében – akár olyan korrekciók is együtt járnak a kezeléssel, mint a nem egyforma méret kijavítása. 

 

Kinek ajánlott a mellfeszesítő műtét?

A mellek a kor előrehaladtával természetes módon veszítenek a rugalmasságukból. Egyes nők esetében már fiatalon is lógnak a keblek, a méret vagy a genetika következtében. De a terhesség, illetve a fogyás következtében is gyakran megereszkednek a mellek. Egyeseket ez nem zavar különösebben, másokat viszont annál inkább. Azok számára, akiknek gondot okoz a ruganyosságot vesztett emlők látványa, a mellfeszesítő műtét lehet a tökéletes megoldás a problémára. 

 

Mikor lehet szükség mellfeszesítő műtét igénylésére?

Nem minden nőt zavarnak a kor előrehaladtával megereszkedő keblek. Azonban azok számára, akik napi szinten tapasztalnak elégedetlenséget, boldogtalanságot a tükörbe pillantva, a mellfeszesítő műtét jelentheti a megoldást. Egy ilyen korrekció az életminőség javulásához vezet, aminek oka, hogy ha a tükörkép látványa boldogsággal, önbizalommal tölt el valakit, akkor összeségében is boldogabb lesz az élete.

 

Egy nagyobb fogyást követően is szükséges lehet a mellfeszesítő műtét, hiszen a súlyvesztés következtében is megereszkedhetnek a mellek. Az áhított súly elérésének örömét nem szabad hagyni, hogy ez beárnyékolja, sokkal jobb megoldás a korrekció igénylése, hogy aztán abszolút csak a bomba alak és az önbizalom maradjon meg.

 

A terhesség következtében is lehetséges, hogy a keblek elkezdenek kissé lógni. Bár a szülést követő első években inkább a gyermek van a fókuszban, mint az anya teste, eljöhet az az idő, mikor a nőt elkezdi zavarni a megereszkedettség. Ilyenkor egy mellfeszesítő műtét segítségével visszanyerheti egykori dekoltázsát. 

 

Miért a Bónusz Plasztika a legjobb választás mellfeszesítő műtét esetén?

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy az életét jobbá tenné egy mellfeszesítő műtét, keressen fel minket a Bónusz Plasztikai Sebészeten, sok szeretettel várjuk! Dr. Tóth András vezető orvos nagy szakmai tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész, aki a legjobb minőségű anyagokkal és a legkorszerűbb technológia segítségével dolgozik, így Ön garantáltan a legjobb ellátásban részesülhet sebészetünkön!

Kérjen időpontot most rendelőnkbe!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!