Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellfeszesítés Budapesten, exkluzív környezetben, modern eszközökkel a Bónusz Plasztikai Sebészeten

Mellfeszesítés Budapest

A mellefeszesítés Budapesten igénybevehető azok számára, akiknek valamilyen okból kifolyólag megereszkedett a mellük. Ennek a beavatkozásnak a segítségével gyönyörű dekoltázs, és fiatalos megjelenés érhető el. 

 

Kinek ajánlott a mellfeszesítés Budapesten?

 

A mellfeszesítés Budapesten azoknak ajánlott, akiknek megereszkedett a bőrük, és szeretnék, ha újra feszes, kerek mellük lenne. Az évek előrehaladtával változásokon megy keresztül a test, ez a különböző behatások miatt is lehet, mint terhesség, szoptatás, hirtelen fogyás, de egy természetes folyamat során is végbe mehet, amit egyszerűen csak úgy hívunk: öregedés. A mellfeszesítő műtétet mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének feszesebb kebleket, fiatalabb megjelenést, valamint szeretnének elégedetten nézni a tükörbe.

 

Mellfeszesítés Budapesten-miért van rá szükség?

A mellek a kor előrehaladtával is veszítenek a rugalmasságukból, és ezt nem lehet sehogyan megakadályozni, ellenben a technika vívmányainak, az orvostudomány fejlődésének köszönhetően, orvosolni lehet a problémát. A mellfeszesítés Budapesten már egyáltalán nem ritka beavatkozás, mondhatni rutin műttének számít. Manapság szerencsére teljesen elfogadott, hogy valaki kés alá feküdjön, mintsem, hogy elégedetlen legyen saját magával, és életminősége romoljon, egy egyszerűen megoldható probléma miatt.

 

Mit jelent a mellfeszesítés Budapesten?

A mellfeszesítés Budapesten egy a mellek feszességének visszanyerésére irányuló plasztikai beavatkozás. A mellfeszesítőés során a megereszkedett keblek újra feszessé válnak, a dekoltázs visszanyeri a ruganyosságát, megbeszélés függvényében a méretkülönbségek is korrigálhatóak, így a mellek azonos méretűvé vállnak, valamint az eljárást mellnagyobbítással egybekötötten is el lehet végezni. Elégedettlen lógó melleivel? Akkor a mellfeszesítés Budapesten megoldhatja a problémáját! 

 

Hogyan zajlik a mellfeszesítés Budapesten?

A Bónusz Plasztikai Sebészeten minden egyes beavatkozást egy konzultáció előz meg, ahol többek között a plasztikai sebész elmond mindent, illetve meghallgatja az Ön elképzeléseit is, ekkor képet kaphat a teljes folyamatról, és minden egyéb szükséges tudnivalóról. A mellfeszesítés során a mellek lógását mellfelvarrással korrigáljuk, ez úgy zajlik, hogy a megereszkedett emlőbimbót feljebb helyezzük és a bőrfelesleget eltávolítjuk. A műtéti hegek nagysága függ, a megereszkedés mértékétől. Bimbó körüli metszésre minden esetben szükség van, legenyhébb esetben előfordul, hogy csak itt van heg, nagyobb mértékű lógás esetében még egy függőleges, a bimbó aljától lefelé futó heget, ennél is nagyobb fokú lógásnál, az alsó áthajlási redőben futó ívelt haránt heget is ejteni kell.

 

Mellfeszesítés Budapesten a legnagyobb szakértelemmel

Teljesen megértjük, hogy fél belevágni egy plasztikai beavatkozásba, de meg kell nyugtatnunk: a Bónusz Plasztikai Sebészeten a legnagyobb szakértelemmel, több éves tapasztalattal, a legmodernebb eljárásokkal, és a legkorszerűbb eszközökkel történik a mellfeszesítés Budapest központjában, exkluzív helyen. Garantáljuk, hogy Ön a lehető legelégedettebben, feszes dekoltázzsal fog távozni. 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!