Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Feszes keblek idősebb korban? Hogyan lehetséges? A feszes mellek titka

Feszes keblek idősebb korban? Hogyan lehetséges?

Szerző: Bónusz Plasztika

A női mell az életkor előrehaladtával veszít feszességéből, ehhez a terhesség, a test emiatti átalakulása, a szoptatás, valamint egy hirtelen fogyás még inkább hozzájárulhat. Ennek ellenére nem kell kétségbeesnie, akkor sem, ha idősebb korára nem annyira feszesek a mellei, mint emennyire szeretné, hiszen a plasztikai sebészet megoldást nyújthat a problémára. Feszes keblek idős korban

Miért nem feszesek a mellek idősebb korban?

Teljesen természetes, hogy idősebb korban nem annyira feszesek a mellek. Ez az öregedés folyamata miatt van, amit nem lehet visszafordítani, és drasztikusan lassítani sem. Szinte mindenre kihat, a szervekre, a különböző testrészekre funkcionálisan, és a bőrre is. A kor előrehaladtával a bőr szövetei veszítenek a rugalmasságukból, így karakteres ráncok alakulhatnak ki, valamint a mell is megereszkedhet. Egy bizonyos kor felett, már teljesen normális, ha nem annyira feszesek a mellek. Önnek sem kell megbarátkoznia lógó melleivel! Ha mindennap elégedetlenül néz tükörbe, kellemetlenül érzi magát miattuk, akkor egy plasztikai eljárás segítségével könnyedén javíthat a helyzeten. Nem éri meg életszínvonalát rombolnia, amikor egy mellfeszesítő eljárással véget vethet a problémának!

 

Megoldás a problémára: a mellfelvarrás

Az időskorban kialakult lógó melleket problémájára egyetlen megoldás létezik, ami nem más, mint a mellfelvarrás. A mellfelvarrás egy manapság már teljesen rutinbeavatkozásnak számító plasztikai eljárás, ami megannyi nőt tett már boldogabbá azzal, hogy feszesebb, kereket melleket varázsolt neki. Rengeteg nő küzd ezzel a problémával, és ezek közül rengetegen félnek kés alá feküdni, Ön ne legyen köztük! Ön inkább legyen azon hölgyek között, akik koruk ellenére is jól tartják magukat, és mindennap elégedetten néznek a tükörbe, bátran hordanak csinos ruhákat, és sugároznak az önbizalomtól!

 

Hogyan működik a mellfelvarrás?

A mellfelvarrás, mint írtuk, rutin beavatkozásnak számít, így nem kell tartania tőle. Gyakorlatilag a nulladik lépés, hogy ellátogat hozzánk egy személyes konzultációra, ahol Dr. Tóth András plasztikai sebésszel minden szükséges tudnivalót tisztáznak. Ön elmondja az igényeit, vágyait, Dr. Tóth András pedig az ajánlott kezelés menetét, módját, és minden egyéb szükséges tudnivalót. Ezt egy teljeskörű kivizsgálás követi, és csak ha mindent rendben találtunk, és mindenben egyeztetni tudtunk kerül sor a beavatkozásra, melynek végezetével feszesek lesznek a korábban lógó mellei. A mellek megereszkedésének mértéke határozza a műtéti hegek nagyságát, az is lehet, hogy csupán a bimbó körül kerül sor metszésre, de előre haladottabb állapotban, ennél jóval nagyobb bemetszésre van szükség. Maga a műtét körülbelül 2-3 órát vesz igénybe, egy éjszaka klinikai tartózkodás kötelező utána, varratszedésre a műtétet követő 14. napon kerül sor, de minden szükséges tudnivalóról részletes tájékoztatást kap rendelőnkben! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!