Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Megereszkedett mell plasztika biztonságos eljárásokkal: megereszkedett mell plasztikai műtéte

Megereszkedett mell plasztika

A kor előrehaladtával a női mell veszít a feszességéből, ez egy természetese folyamat. A megereszkedett mell plasztikai eljárással azonban könnyen visszaállítható. Ha feszes, kerek melleket szeretne, akkor ez lehet a megoldás!

 

Megereszkedett mell plasztikai beavatkozással történő orvoslása

A megereszkedett mell plasztikai beavatkozással történő kezelése világviszonylatban is egyre elterjedtebb, manapság már rutin beavatkozásnak számít ez a kezelés, melynek során a megereszkedett mellek újra visszanyerik feszes, kerek formájukat. A mellek a kor előrehaladtával, szoptatás következményeként, vagy hirtelen fogyás után sokat veszthetnek feszességükből. Ebben az esetben a mell plasztika az egyetlen megoldás, hiszen a megnyúlt bőrt semmilyen csodaszer, kozmetikum, vagy egyéb praktika nem fogja tudni visszaállítani.

 

Tudnivalók a megereszkedett mell plasztikáról

Mint ahogyan fentebb is írtuk, a megereszkedett mell plasztika manapság már egy nagyon sűrűn végzett rutin beavatkozásnak számít, így Önnek sem kell félnie, különösebb komplikációktól, a műtét minden különösebb kockázat nélkül elvégezhető normál esetben. Azonban, mint minden más műtétet, a megereszkedett mell plasztikai műtétet is egy személyes konzultáció, és egy általános állapotfelmérés előz meg, hogy tényleg kizárhassunk minden felesleges kockázatot. Rengeteg sikeres mellfelvarrás történt már sebészetünkön, melynek eredményeire nemcsak mi vagyunk büszkék, hanem viselőjük is, tartozzon Ön is közéjük!

 

A megereszkedett mell plasztika folyamata

A megereszkedett mell plasztika során az emlők lógását mellfelvarrással korrigáljuk, mely során a megereszkedett emlőbimbót feljebb helyezzük és a bőrfelesleget eltávolítjuk. Az emlők megereszkedésének mértéke határozza a műtéti hegek nagyságát. Bimbó körüli metszésre mindig szükség van, legenyhébb esetben csak itt van heg, azonban az emlők megereszkedésének mértékétől függően más vágásokra is szükség lehet.  Plasztikai sebészetünk a legújabb módszereket, legjobb eszközöket alkalmazza, melynek részeként igyekszünk minimalizálni a bemetszések számát, nagyságát is. A megereszkedett mell plasztika műtét részeként lehetőség van túl nagy emlők megfelelő mértékű kisebbítése, vagy a túl kis térfogatú emlők implantációval történő nagyobbítása is. A megereszkedett mell plasztikai műtét körülbelül 2-3 órát vesz igénybe, ezután minimum 1 napos klinikai megfigyelés szükséges. A varratszedésre a műtét utáni 14. napon kerül sor.

 

Megereszkedett mell plasztika az Ön igényeire szabva

A Bónusz Plasztikai sebészeten a legfontosabbnak azt tartjuk, hogy Ön elégedetten távozzon, legyen szó megereszkedett bőr plasztikai műtétjéről, vagy bármely más beavatkozásról. Ennek érdekében kizárólag a legkorszerűbb eljárásokkal, legújabb eszközökkel dolgozunk, sok-sok év tapasztalattal és megannyi szakmai tudással. Dr. Tóth András Plasztika sebész mindent megtesz a páciensek elégedettsége érdekében, megannyi továbbképzéseken vesz részt, és elsajátítja a legújabb módszereket a területen. Ha bármilyen problémája van mellei külsejével kapcsolatban, legyen az a megereszkedés, vagy a méret, forduljon hozzánk bizalommal, és biztos lehet benne, hogy a legjobb eljárásban lesz része!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!