Legjobb ránctalanítás- bemetszés nélkül is éveket fiatalodhat- a legjobb ránctalanító eljárások Budapesten

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online május 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Legjobb ránctalanítás

Legjobb ránctalanítás biztonságosan

A legjobb ránctalanítást keresi? Ne keresgéljen tovább, csak jelentkezzen be egy személyes konzultációra a Bónusz Plasztikai Sebészetre! A nálunk alkalmazott eljárások között biztosan megtaláljuk az Önnek legideálisabb, azaz legjobb ráctalanítási módszert!

 

A Bónusz Plasztikai Sebészeten biztosan megtalálja a legjobb ránctalanítást

A Bónusz Plasztikai Sebészeten többféle hatékony technológiát is alkalmazunk a makacs ráncok eltüntetésére, így biztosan Ön is megtalálja az Önnek legjobb ránctalanítást. A kor előrehaladtával sajnos a bőr kivétel nélkül veszít a feszességéből, ez pedig karakteres ráncok kialakulásához vezet egy bizonyos kor felett, de nem kell aggódnia, ugyanis Dr. Tóth András nagy szakértelemmel, és biztos kezekkel tünteti el ezeket a ráncokat, új, fiatalos külsőt varázsolva Önnek. Nézzük melyik a legjobb ránctalanítás!

 

Legjobb ránctalanítás bemetszés nélkül

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően újabb, hatékonyabb, és biztonságosabb plasztikai eljárások is alakulnak ki. Így Plasztikai Sebészetünkön olyan forradalmian új ránctalanítási módszer alkalmazására is van lehetőségünk, amihez nincsen szükség bemetszésre, mégis hatásos és tartós. Alapvetően kétféle ránctalanítási technológiát különböztetünk meg, és ezen belül vannak különböző módszerek. Vannak sebészeti, és nem sebészeti eljárások, az alapvető különbség közöttök, hogy kerül-e sor bemetszésre. Persze ez nagyon sok mindent meghatároz, többek között az eljárás tartósságát, kockázatát, a lehetséges mellékhatásokat, és a beavatkozás körülményeit is. Az olyan ránctalanítási eljárások, amikhez szükség van bemetszésre, kockázatosabbak, műtéttel és hosszasabb felépülési idővel járnak, de hosszan tartó eredményt lehet elérni velük, amíg a különböző töltőanyagok befecskendezése csak időlegesen oldja meg a problémát, ugyanis ezek szép lassan felszívódnak, így újra kell tölteni a ráncokat bizonyos idő után, komoly kockázatuk azonban nincsen, és nem is időigényesek. Melyik a legjobb ránctalanítás, melyiket érdemes választani? Jöjjön el egy személyes konzultációra és segítünk eldönteni!

 

Gyors és hatékony: ez a legjobb ránctalanítás

Nehéz lenne megmondani, hogy Önnek melyik a legideálisabb, legjobb ránctalanítás, ugyanis nem tudjuk a pontos igényei, elvárásait, és bőre állapotát sem ismerjük, de ajánlhatjuk a szerintünk legjobb módszert: ez pedig a forradalmian új BeautiFill szolgáltatás. Ez egy nagyon hatékony, gyors és biztonságos eljárás, aminek során még csak allergiás reakciókra, mellékhatásokra sem kell számítani, ugyanis nem kerül idegen anyag a szervezetbe.

 

A legjobb ránctalanítás- sajátzsíros ráncfeltöltés a Bónusz Plasztikai Sebészeten

A LipoLife 3G lézeres zsírleszívó eszköze segítségével olyan ép zsírszövetekhez tudunk jutni, amiket visszatöltve a ráncokba nagyon hatékonyan el tudjuk tüntetni az öregedés makacs jeleit. Azért ez a legjobb ránctalanítás, mert ennek a módszernek a segítségével nem kell bemetszést végezni, idegen anyag nem kerül a szervezetbe, így a felépülési idő nagyon gyors, már 10 nap elteltével nyoma sem lesz a beavatkozásnak, miközben az eredmény nagyon látványos és természetes és hosszútávú. A saját zsír, a többi töltőanyaggal- hialuronsavval, kollagénnel- ellentétben nem szívódik fel a szervezetben, csupán együtt öregszik a szervezettel. 

 

Természetesen ezen kívül számos más ránctalanító eljárást is végzünk. Ha a legjobb ránctalanítást keresi IDE kattintva jelentkezzen be hozzánk egy személyes konzultációra!

 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online május 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online május 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow