Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Legjobb ránctalanítás- bemetszés nélkül is éveket fiatalodhat- a legjobb ránctalanító eljárások Budapesten

Legjobb ránctalanítás

A legjobb ránctalanítást keresi? Ne keresgéljen tovább, csak jelentkezzen be egy személyes konzultációra a Bónusz Plasztikai Sebészetre! A nálunk alkalmazott eljárások között biztosan megtaláljuk az Önnek legideálisabb, azaz legjobb ráctalanítási módszert!

 

A Bónusz Plasztikai Sebészeten biztosan megtalálja a legjobb ránctalanítást

A Bónusz Plasztikai Sebészeten többféle hatékony technológiát is alkalmazunk a makacs ráncok eltüntetésére, így biztosan Ön is megtalálja az Önnek legjobb ránctalanítást. A kor előrehaladtával sajnos a bőr kivétel nélkül veszít a feszességéből, ez pedig karakteres ráncok kialakulásához vezet egy bizonyos kor felett, de nem kell aggódnia, ugyanis Dr. Tóth András nagy szakértelemmel, és biztos kezekkel tünteti el ezeket a ráncokat, új, fiatalos külsőt varázsolva Önnek. Nézzük melyik a legjobb ránctalanítás!

 

Legjobb ránctalanítás bemetszés nélkül

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően újabb, hatékonyabb, és biztonságosabb plasztikai eljárások is alakulnak ki. Így Plasztikai Sebészetünkön olyan forradalmian új ránctalanítási módszer alkalmazására is van lehetőségünk, amihez nincsen szükség bemetszésre, mégis hatásos és tartós. Alapvetően kétféle ránctalanítási technológiát különböztetünk meg, és ezen belül vannak különböző módszerek. Vannak sebészeti, és nem sebészeti eljárások, az alapvető különbség közöttök, hogy kerül-e sor bemetszésre. Persze ez nagyon sok mindent meghatároz, többek között az eljárás tartósságát, kockázatát, a lehetséges mellékhatásokat, és a beavatkozás körülményeit is. Az olyan ránctalanítási eljárások, amikhez szükség van bemetszésre, kockázatosabbak, műtéttel és hosszasabb felépülési idővel járnak, de hosszan tartó eredményt lehet elérni velük, amíg a különböző töltőanyagok befecskendezése csak időlegesen oldja meg a problémát, ugyanis ezek szép lassan felszívódnak, így újra kell tölteni a ráncokat bizonyos idő után, komoly kockázatuk azonban nincsen, és nem is időigényesek. Melyik a legjobb ránctalanítás, melyiket érdemes választani? Jöjjön el egy személyes konzultációra és segítünk eldönteni!

 

Gyors és hatékony: ez a legjobb ránctalanítás

Nehéz lenne megmondani, hogy Önnek melyik a legideálisabb, legjobb ránctalanítás, ugyanis nem tudjuk a pontos igényei, elvárásait, és bőre állapotát sem ismerjük, de ajánlhatjuk a szerintünk legjobb módszert: ez pedig a forradalmian új BeautiFill szolgáltatás. Ez egy nagyon hatékony, gyors és biztonságos eljárás, aminek során még csak allergiás reakciókra, mellékhatásokra sem kell számítani, ugyanis nem kerül idegen anyag a szervezetbe.

 

A legjobb ránctalanítás- sajátzsíros ráncfeltöltés a Bónusz Plasztikai Sebészeten

A LipoLife 3G lézeres zsírleszívó eszköze segítségével olyan ép zsírszövetekhez tudunk jutni, amiket visszatöltve a ráncokba nagyon hatékonyan el tudjuk tüntetni az öregedés makacs jeleit. Azért ez a legjobb ránctalanítás, mert ennek a módszernek a segítségével nem kell bemetszést végezni, idegen anyag nem kerül a szervezetbe, így a felépülési idő nagyon gyors, már 10 nap elteltével nyoma sem lesz a beavatkozásnak, miközben az eredmény nagyon látványos és természetes és hosszútávú. A saját zsír, a többi töltőanyaggal- hialuronsavval, kollagénnel- ellentétben nem szívódik fel a szervezetben, csupán együtt öregszik a szervezettel. 

 

Természetesen ezen kívül számos más ránctalanító eljárást is végzünk. Ha a legjobb ránctalanítást keresi IDE kattintva jelentkezzen be hozzánk egy személyes konzultációra!

 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!