Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Hasi zsír eltüntetése gyorsan, hatékonyan- Hasi zsír eltüntetése plasztikával

Hasi zsír eltüntetése

A hasi zsír eltüntetése nem könnyű feladat. Számtalan esetben előfordul, hogy szigorú diétával, és rendszeres mozgással sem lehet a legmakacsabb hasi zsírréteget eltüntetni. Ebben az esetben jó megoldás lehet plasztikai eljárásokhoz fordulni!

 

Hasi zsír eltüntetése hatékonyan

A hasi zsír eltüntetése nem egyszerű feladat, ugyanis ez az a testrész, ahol a zsírpárnák nagyon makacsok. Előfordul, hogy szinte lehetetlen természetes úton eltüntetni a hasi zsírt, ebben az esetben érdemes plasztikai sebészhez fordulni, aki egy előzetes állapotfelmérés során javaslatot tesz az általa ajánlott leghatékonyabb módszerre, ami megoldást jelenthet a problémára. Ezek lehetnek a zsírleszívás, vagy a hasplasztika, esetleg ennek a kombinációja.

 

Hasi zsír eltüntetése hasplasztikával

A hasi zsír eltüntetése esetében jó megoldás lehet a hasplasztika. A hasplasztika célja, a bőrön, zsírszöveten és a hasfalon keletkezett elváltozások megszüntetése, illetve azok helyreállítása. A hason kialakult felesleges zsír-, illetve bőrréteg eltávolítására nyújt megoldást. Hirtelen fogyás, vagy hízás esetén előfordulhat, hogy a hason lévő bőrön striák keletkezhetnek, amelyek esztétikailag kellemetlenségeket okozhatnak. Erre is tökéletes megoldás a hasplasztikai beavatkozás, valamint terhesség után, az úgynevezett terhességi csíkok megszüntetésére is alkalmas. A hasplasztikai műtét időtartama 2-3 óra, elvégzése után 1 éjszakás klinikai tartózkodás szükséges megfigyelés céljából. A teljes felépülési idő 4-6 hétig tart, a varratszedés 2 hét múlva esedékes.

 

Hasi zsír eltüntetése zsírleszívással

A hasi zsír eltüntetésére egy másik hatékony plasztikai eljárás a zsírleszívás. A zsírleszívással leginkább a testkontúr formálását lehet elvégezni, illetve a nem kívánatos zsírfelesleg eltávolítani, így esztétikusabbá tenni a test vonalát. Azonban fontos kiemelni, hogy a zsírleszívás nem alkalmas a testsúly csökkentésére, a diétát semmiképpen sem váltja ki. A beavatkozás időtartama körülbelül 1 óra, szintén egy éjszaka klinikai tartózkodás van előírva, a felépülési idő pedig a hagyományos zsírleszívás esetében 4-5 hét, ez idő alatt pedig kompressziós ruha viselése előírt, a varratszedésre a műtét utáni hetedik napon kerül sor.  

 

Hasi zsír eltüntetése gyorsan és hatékonyan

A fentiekben felsorolt módszerek, mind hatékonyak a hasi zsír eltüntetése szempontjából, azonban hosszas felépülési idővel járnak. A 4-6 hetes felépülési idő bár még mindig gyorsabb, mint egy évekig tartó diéta, van ennél gyorsabb megoldás is a hasi zsír eltüntetésére, méghozzá egy forradalmian új technológiai: a lézeres zsírleszívás. A a LipoLife 3G eszközével végzett lézeres zsírleszívás esetében nemcsak a gyógyulási idő gyorsul fel, hanem mag az eljárás is sokkal kevésbé lesz kockázatos. A teljes felépülés idő körülbelül 2 hétig tart, a varratszedésre a hetedik napon kerül sor. Ráadásul a technológia lehetővé teszi, hogy teljesen ép zsírsejtekhez lehessen jutni, amiket nagyon hatékonyan vissza lehet tölteni, például az arc ráncaiba.

 

Hasi zsír eltüntetése esetében is a legmodernebb eljárásokat, legbiztonságosabb módszereket alkalmazzuk annak érdekében, hogy Ön a lehető legelégedettebben távozzon. Ha hasi zsír eltüntetése, akkor válassza a Bónusz Plasztikai Sebészetet! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!