Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Férfi mellplasztika | Bónusz Plasztika

Férfi mellplasztika – mert nem csak a nők vágynak tökéletes mellkasra

Manapság már egyáltalán nem számít furcsaságnak, hogy nem csak a nők, hanem a férfiak is igényelnek plasztikai beavatkozásokat. Az egyik ilyen beavatkozás a férfi mellplasztikai műtét, bár a beavatkozás igénylésének hátterében gyakran más okok állnak, mint a nők esetében. Nálunk, a Bónusz Plasztikai Sebészeten férfi mellplasztikát is végzünk, ehhez kapcsolódóan pedig íme néhány hasznos információ.

 

Kinek ajánlott a férfi mellplasztikai műtét?

Napjainkban a felnőtt férfiak közel 50%-át érinti az emlők megnagyobbodása, ennek hátterében leggyakrabban a mell mirigyállományának felszaporodása áll. Ez kialakulhat gyerekként, a pubertás alatt, de akár felnőttkorban is. De nem csupán a genetika befolyásolja, ugyanis egyes betegségek következtében is felmerülhet a beavatkozás szükségessége. A férfi mellplasztikai műtét olyan felnőtt férfiak számára kínál megoldást, akiket akár egészségügyi, akár esztétikai szempontból zavar az emlői mérete, formája.

 

Mi a férfi mellplasztikai műtét menete?

A férfi mellplasztikai műtét során, ahogy minden beavatkozásnál, először van egy konzultáció, ahol az orvos és páciense körvonalazzák az igényeket. Még a műtét előtt szükséges a szervezet általános állapotának felmérése, hogy a kockázatok minimálisra csökkenjenek.

 

Abban az esetben, ha a mellnagyobbodást a zsírszövet okozza, a férfi mellplasztikai műtét során Dr. Tóth András sebész zsírleszívást alkalmaz. Magyarországon egyedülállóan nálunk van lehetőség a zsírleszívást egy forradalmian új technológiával, a LipoLife 3G-vel végezni. Ez a technika lehetővé teszi, hogy a zsírleszívás és zsírfeltöltés egyszerre történjen, ez pedig nem csak a legmodernebb, de a legkevesebb kockázattal járó plasztikai beavatkozás is.

 

Amennyiben a férfi mellplasztikai műtét a mirigyállomány megnagyobbodása miatt vált szükségessé, akkor azt a Doktor Úr előbb kimetszi, majd a kitágult bőrt eltávolítja. Az operációt követően a beteg antibiotikumot kap. Az első napokban jelentkezhetnek kisebb fájdalmak, de ezeket könnyen lehet fájdalomcsillapítóval kezelni. A műtét után egy speciális mellény viselése válik szükségessé néhány hétig. A varratok szedését követően 4-6 hétig kerülni kell mindenfajta testmozgást, illetve a heges területeket nem szabad napfénynek kitenni.

 

Miért minket válasszon, ha időszerű a férfi mellplasztikai műtét?

Ha Ön egy igazán megbízható és ügyes kezű orvos kezébe szeretné tudni magát a férfi mellplasztikai műtét során, akkor keressen fel minket a Bónusz Plasztikai Sebészeten. Dr. Tóth András plasztikai sebész nem csupán nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező orvos, de a legkorszerűbb berendezések, legújabb technikák és kizárólag a legjobb minőségű anyagok állnak a rendelkezésére, hogy Ön hozzásegítse ahhoz a külsőhöz, amire mindig is vágyott!

Kérjen időpontot rendelőnkbe most ingyenes konzultációra!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!