Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Felső szemhéjplasztika tudnivalók: Hogyan működik a felső szemhéjplasztika? Felső szemhéjplasztika a ráncok ellen

Felső szemhéjplasztika

A Bónusz Plasztikai Sebészeten, Dr. Tóth András több éves tapasztalattal rendelkező, elismert plasztikai sebész végzi a legtöbb plasztikai beavatkozást, így a felső szemhéjplasztika is az ő hatásköre. Gyakorlott kezeinek köszönhetően az Ön is megfiatalodhat, és a szemhéj megnyúlásával járó problémáktól is megszabadulhat.

 

Mikor lehet szükség felső szemhéjplasztikára

A szem környéke egy kiemelt terület a plasztikai sebészet számára is, nemcsak azért, mert a ráncok az arcnak, ennek a területén szoktak a leghamarabb megjelenni, hanem azért is, mert látásunk szempontjából kiemelt jelentőséggel bír. Felső szemhéjplasztika nemcsak esztétikai okok miatt végezhető, hanem azért is, mert a megereszkedett bőr akár még a látást is zavarhatja. A szem környéke egy nagyon érzékeny terület a ráncok szempontjából, hiszen itt hamar, és viszonylag látványos ráncok alakulhatnak ki. Problémát jelenthetnek a szem alatti karikák is, illetve a felső szemhéj megereszkedése. Ez utóbbira nyújt megoldást a felső szemhéjplasztika.

 

Szeretné látni, milyen eredményei lehetnek a felső szemhéjplasztikának? Itt talál szemhéjplasztika eredményeket képes formában.  

 

Felső szemhéjplasztika a megereszkedett szemhéj orvoslására

Az idő múlásával a bőr veszít rugalmasságából, ami karakteres ráncok megjelenését idézi elő egy bizonyos kor felett. A ráncok ellen sajnos semmilyenféle csodakrém nincsen, habár a megfelelő arcápolási rutinnal, és életvitellel hozzá lehet járulni, hogy a ráncok csak később jelenjenek meg, de teljesen elkerülni nem lehet a folyamatot. Ha már megjelentek a ráncok, akkor azok eltüntetésére egyedül a plasztikai sebészeti módszerek jelentenek megoldást. A megereszkedett felső szemhéj problémájának orvoslására a felső szemhéjplasztika jelent megoldást. A szemhéjak megereszkedése sokat ronthat a megjelenésünkön, öregíthetik arcunkat, de a szem környéki ráncok különösen kritikusak, ugyanis még látásunkat is ronthatják.

 

Felső szemhéjplasztika a tiszta látásért

Ha Önnek is problémát okoz a felső szemhéja megemelkedése, úgy érzi látását is befolyásolja, akkor semmi oka nincsen tovább halogatnia a beavatkozást! A felső szemhéjplasztika a felső szemhéj megemelésével nemcsak fiatalabbá teszi az arcot, hanem a látást is teljes mértékben kitisztítja. Ha a megereszkedett bőre zavarja a látásban, az könnyen a szem romlását is előidézheti, ezért nem szabad sokáig húznia! Akár még ma időpontot kérhet konzultációra néhány kattintással a Bónusz Plasztikai Sebészetre, ahol a legmodernebb eljárásokkal, teljesen biztonságosan, helyi érzéstelenítés mellett végezzük el a szükséges felső szemhéjplasztika emelést.

 

Hogyan zajlik a felső szemhéj plasztika a Bónusz Plasztikai Sebészeten?

A felső szemhéjplasztikai is a legjobb eljárásokkal, a legmodernebb eszközökkel zajlik a Bónusz Plasztikai Sebészeten, Dr. Tóth András gyakorlott kezeivel. A felső szemhéjplasztika során a megereszkedett bőt, valamint zsírt kerül eltávolításra a belső szemzugból kifelé, majd a beavatkozás végén hajszál vékony fonallal zárjuk le a területet. A felső szemhéjplasztikai beavatkozás történhet kombinálva az alsó szemhéjplasztikai beavatkozással a tökéletes eredmény érdekében. A kettő külön-külön körülbelül 1-1 órát vesz igénybe, kombinálva pedig 2 óra a teljes szemplasztikai beavatkozás. A felső szemhéjplasztikával kapcsolatos tudnivalókról, - a pontos folyamatról, gyógyulási periódusról, lehetséges komplikációkról - itt olvashat részleteket: szemhéjplasztika.  

 

Felső szemhéjplasztika, alsó szemhéjplasztika, esetleg a kettő kombinációja? Higgye el, hogy a fiatalos megjelenése alapja lesz! Kérjen időpontot még ma Dr. Tóth András Plasztikai Sebészhez IDE kattintva! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!