Felső szemhéjplasztika tudnivalók: Hogyan működik a felső szemhéjplasztika? Felső szemhéjplasztika a ráncok ellen

phone +36-30 KATTINTSON H-P: 08-18 óra között érhető el.
envelope KATTINTSON Rövid időn belül válaszolunk.

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online március 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Felső szemhéjplasztika

Felső szemhéjplasztika menete

A Bónusz Plasztikai Sebészeten, Dr. Tóth András több éves tapasztalattal rendelkező, elismert plasztikai sebész végzi a legtöbb plasztikai beavatkozást, így a felső szemhéjplasztika is az ő hatásköre. Gyakorlott kezeinek köszönhetően az Ön is megfiatalodhat, és a szemhéj megnyúlásával járó problémáktól is megszabadulhat.

 

Mikor lehet szükség felső szemhéjplasztikára

A szem környéke egy kiemelt terület a plasztikai sebészet számára is, nemcsak azért, mert a ráncok az arcnak, ennek a területén szoktak a leghamarabb megjelenni, hanem azért is, mert látásunk szempontjából kiemelt jelentőséggel bír. Felső szemhéjplasztika nemcsak esztétikai okok miatt végezhető, hanem azért is, mert a megereszkedett bőr akár még a látást is zavarhatja. A szem környéke egy nagyon érzékeny terület a ráncok szempontjából, hiszen itt hamar, és viszonylag látványos ráncok alakulhatnak ki. Problémát jelenthetnek a szem alatti karikák is, illetve a felső szemhéj megereszkedése. Ez utóbbira nyújt megoldást a felső szemhéjplasztika.

 

Szeretné látni, milyen eredményei lehetnek a felső szemhéjplasztikának? Itt talál szemhéjplasztika eredményeket képes formában.  

 

Felső szemhéjplasztika a megereszkedett szemhéj orvoslására

Az idő múlásával a bőr veszít rugalmasságából, ami karakteres ráncok megjelenését idézi elő egy bizonyos kor felett. A ráncok ellen sajnos semmilyenféle csodakrém nincsen, habár a megfelelő arcápolási rutinnal, és életvitellel hozzá lehet járulni, hogy a ráncok csak később jelenjenek meg, de teljesen elkerülni nem lehet a folyamatot. Ha már megjelentek a ráncok, akkor azok eltüntetésére egyedül a plasztikai sebészeti módszerek jelentenek megoldást. A megereszkedett felső szemhéj problémájának orvoslására a felső szemhéjplasztika jelent megoldást. A szemhéjak megereszkedése sokat ronthat a megjelenésünkön, öregíthetik arcunkat, de a szem környéki ráncok különösen kritikusak, ugyanis még látásunkat is ronthatják.

 

Felső szemhéjplasztika a tiszta látásért

Ha Önnek is problémát okoz a felső szemhéja megemelkedése, úgy érzi látását is befolyásolja, akkor semmi oka nincsen tovább halogatnia a beavatkozást! A felső szemhéjplasztika a felső szemhéj megemelésével nemcsak fiatalabbá teszi az arcot, hanem a látást is teljes mértékben kitisztítja. Ha a megereszkedett bőre zavarja a látásban, az könnyen a szem romlását is előidézheti, ezért nem szabad sokáig húznia! Akár még ma időpontot kérhet konzultációra néhány kattintással a Bónusz Plasztikai Sebészetre, ahol a legmodernebb eljárásokkal, teljesen biztonságosan, helyi érzéstelenítés mellett végezzük el a szükséges felső szemhéjplasztika emelést.

 

Hogyan zajlik a felső szemhéj plasztika a Bónusz Plasztikai Sebészeten?

A felső szemhéjplasztikai is a legjobb eljárásokkal, a legmodernebb eszközökkel zajlik a Bónusz Plasztikai Sebészeten, Dr. Tóth András gyakorlott kezeivel. A felső szemhéjplasztika során a megereszkedett bőt, valamint zsírt kerül eltávolításra a belső szemzugból kifelé, majd a beavatkozás végén hajszál vékony fonallal zárjuk le a területet. A felső szemhéjplasztikai beavatkozás történhet kombinálva az alsó szemhéjplasztikai beavatkozással a tökéletes eredmény érdekében. A kettő külön-külön körülbelül 1-1 órát vesz igénybe, kombinálva pedig 2 óra a teljes szemplasztikai beavatkozás. A felső szemhéjplasztikával kapcsolatos tudnivalókról, - a pontos folyamatról, gyógyulási periódusról, lehetséges komplikációkról - itt olvashat részleteket: szemhéjplasztika.  

 

Felső szemhéjplasztika, alsó szemhéjplasztika, esetleg a kettő kombinációja? Higgye el, hogy a fiatalos megjelenése alapja lesz! Kérjen időpontot még ma Dr. Tóth András Plasztikai Sebészhez IDE kattintva! 
 
Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online március 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online március 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow