Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcfiatalító kezelések hatékony módszerekkel- a legjobb arcfiatalító kezelések

Arcfiatalító kezelések

Plasztikai Sebészetünkön arcfiatalító kezelések palettájáról választhat Ön is, amennyiben szeretne egyszerűen, gyorsan és biztonságosan fiatalosabb megjelenést, amennyiben szeretne minden nap boldogan és büszkén tükörbe nézni.

 

Arcfiatalító kezelések a ráncok ellen

Sajnos az öregedés egy teljesen természetes folyamat, a kor előrehaladásának nyoma az bőrön is meglátszik, és ez gyakran az arcon hagy a legnagyobb nyomot. A kor előrehaladtával a bőr szövetei is öregednek, veszítenek rugalmasságukból, így a bőr megnyúlhat, ez pedig azoknak a karakteres ráncoknak a kialakulásához vezet, amit Ön is minden alkalommal tanulmányoz tükörbe nézve. Hiába a csodákat ígérő kozmetikumok, a megannyi krém, amit megvásárol, ezeket a ráncokat természetes úton nem lehet eltüntetni, de a plasztikai sebészetünkön alkalmazott arcfiatalító kezelések megoldást jelenthetnek. A Bónusz Plasztikai Sebészeten többféle arcfiatalító kezelést is alkalmazunk, így biztosan megtaláljuk azt, ami Önnek a legideálisabb.

 

Arcfiatalító kezelések nem sebészeti eljárással

Amikor arcfiatalító kezelésekről beszélünk, akkor alapvetően kétféle típust különböztetünk meg a nem sebészeti eljárással, és a bemetszéssel járó arcfiatalító kezeléseket. A különbség a két típus között, hogy az egyikhez bemetszést végzünk, aminek természetesen -mint minden ilyennek- kockázata is van annak ellenére, hogy nagy tapasztalattal, szaktudással, és a legmodernebb eszközökkel és eljárásokkal végezzük azokat, de ezzel egyidőben hosszabban tartó eredményt eredményeznek. A nem sebészeti eljárással járó arcfiatalító kezelések ezzel szemben sokkal biztonságosabbak, és a mai modern technikáknak köszönhetően nagyon hatékonyak is. Olyan csodálatos anyagokat alkalmazunk ezek során az arcfiatalító kezelések során, mint a kollagén, vagy a hialuronsav, amik olyan a szervezetben is megtalálható anyagokhoz hasonlóak, amik csak nagyon kis eséllyel okoznak allergiás reakciót vagy más komplikációt. Ezek hatása körülbelül egy évig tart, de ez függ a kezelés pontos fajtájától.

 

A legjobb arcfiatalító kezelések 

Plasztikai Sebészetünk nagy figyelmet fordít arra, hogy a lehető legjobb kezeléseket nyújtja minden páciens számára. Éppen ezért a lehető legkorszerűbb, legbiztonságosabb, és legjobb eredményeket adó arcfiatalító kezeléseket alkalmazzuk, hiszen így tudjuk garantálni, hogy Ön a lehető legelégedettebben távozzon. Plasztikai Sebészetünkön egyedülálló módon alkalmazzuk a forradalmian új eljárást: a BeautiFull arcfiatalító kezelést. Ennek az eljárásnak a különlegességet, és a hatékonyságát az adja, hogy a LipoLife 3G gépet használjuk zsírleszívásra, aminek a segítségével olyan ép zsírszöveteket kapunk, amiket visszatöltve a ráncokba nagy százalékban életképesek maradnak. Nagy előnye ennek a kezelésnek, hogy idegen anyag egyáltalán nem kerül a szervezetbe, illetve a zsír nem szívódik fel, csupán a szervezettel öregszik így az eredmény nemcsak természetes, hanem hosszantartó.

 

Ha szeretne bővebb tájékoztatást az arcfiatalító kezelésekről, illetve megtalálni az Ön számára legideálisabbat, kérjen konzultációs időpontot! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!