Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcfiatalító beavatkozás: melyek a legjobb arcfiatalító beavatkozás, saját zsíros arcfiatalító beavatkozás

Arcfiatalító beavatkozás

A legjobb arcfiatalító eljárást keresi? Szeretné megújítani, fiatalítani megjelenését? Szeretne egyetlen hatékony kezeléssel éveket fiatalodni? A Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhető hatásos, modern, kockázatmentes arcfiatalító beavatkozásokkal mindez nem kell, hogy álom maradjon. Keresse fel Plasztikai Sebészetünket és megvalósítjuk a vágyát, akár 10 évet is lecsalunk a korából!

 

Melyik a legjobb arcfiatalító beavatkozás?

Manapság rengeteg arcfiatalító beavatkozás létezik a piacon, nem csoda, ha úgy érzi, hogy kicsit elveszett a sokféle módszer között, és nem tudja eldönteni Önnek melyik a legideálisabb. A Bónusz Plasztikai Sebészeten is többféle arcfiatalító eljárás elérhető, azonban mi csak a leghatékonyabb, legbiztonságosabb, legújabb módszereket. Sebészetünkön kizárólag olyan eljárásokat alkalmazunk, amik megfelelnek a legmagasabb igényeknek is, csak nagyon ritka esetben okoznak szövődményeket, valamint valóban csodaszép eredményhez vezetnek. Hogy Önnek melyik a legjobb arcfiatalító beavatkozás, azt látatlanban nehéz megmondani. Mindenkinek más az arcszerkezete, más a bőr öregedésének üteme, valamint más az igénye is. Éppen ezért csak a személyes konzultáció alkalmával tudunk abban segíteni, hogy melyik Ön számára a legjobb arcfiatalító módszer. Egy kis segítséget most is adunk a választáshoz, bemutatjuk, milyen módszerek vannak.

 

Milyen arcfiatalító beavatkozások vannak?

Ha érdeklődik a téma iránt, akkor biztosan érdekli az is, hogy milyen arcfiatalító beavatkozások vannak? Manapság már számtalan módszer létezik, de alapvetően két fajtájukat különböztetjük meg az arcfiatalító beavatkozásoknak. Vannak sebészeti, és nem sebészeti eljárások. A két módszer között az a különbség, hogy előbbi esetében szükség van bemetszésre, valódi plasztikai műtétről van szó, utóbbi esetében azonban nem történik műtéti bemetszés. Mindkét módszernek számos előnye van, és természetesen hátránya is. A nem sebészeti eljárással végzett arcfiatalító beavatkozások értelemszerűen sokkal kevésbé kockázatosak. Annak ellenére, hogy a legnagyobb szakértelemmel, minőségi, modern eszközökkel végzünk minden beavatkozást, a műtéteknek mindig van kockázata, ha nem kerül sor bemetszésre ezt el lehet kerülni. Azonban a bemetszéssel végzett arcfiatalító beavatkozások sokkal tartósabbak.

 

A legmodernebb arcfiatalító beavatkozások

A Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhetőek a legmodernebb arcfiatalító beavatkozások is, amikhez a legmodernebb eszközöket, legbiztonságosabb, hatékony anyagokat használunk, amik csodás eredményt képesek elérni. A kollagént, valamint a hialuronsav olyan anyagok, amik hasonlóak a szervezetben található anyagokhoz, így jól idomulnak, szép eredményhez vezetnek, és nagyon kis eséllyel járnak allergiás reakciókkal. Hatásuk évekig meglátszódik. Sebészetünkön elérhető a BeautiFill eljárás is, amit a LipoLife 3G lézeres zsírleszívó géppel végzünk. Ez a más területről leszívott zsír ráncokba való töltését jelenti. Ez az arcfiatalító kezelés azért annyira hatékony, mert a zsír nem szívódik fel a szervezetben, csupán együtt öregszik vele, valamint allergiás reakciókat egyáltalán nem okoz. Ezzel az eljárással akár 10 évet is lehet fiatalodni úgy, hogy sem idegen anyag nem kerül a szervezetbe, sem pedig bemetszés nem történik.

 

A leghatékonyabb arcfiatalító eljárásokért keresse a Bónusz Plasztikai Sebészetet! IDE kattintva tud időpontot kérni online konzultációra!  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!