Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel korszerű eljárásokkal: ráncfeltöltéses arcfiatalítás a Bónus Plasztikánál

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel

A Bónusz Plasztikai Sebészeten az arcfiatalítás ráncfeltöltéssel a legkorszerűbb eljárásokkal, a legmodernebb eszközökkel, a lehető legnagyobb biztonságban zajlik, így garantáltan Ön is elégedett lesz az eredménnyel!

 

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel egyénre szabva

A kor előrehaladtával sajnos a bőr sokat veszít feszességéből, ez pedig annak köszönhető, hogy a bőr szövetei elveszítik rugalmaságukat, ez karakteres ráncok formájában jelenik meg. Ezt a természetes folyamatot semmilyen csodákat ígérő kozmetikum sem tudja sem megakadályozni, sem visszafordítani, maximum lelassítani. Plasztikai beavatkozásra van szükség, ezek közül pedig a legnépszerűbb az arcfiatalítás ráncfeltöltéssel. Plasztikai Sebészetünkön is alkalmazzuk ezt a módszert. Többféle modern, biztonságos ráncfeltöltési mód közül lehet választani.

 

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel a legmodernebb eljárásokkal

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel többféle módon is történhet. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legmodernebb és legbiztonságosabb ráncfeltöltési módok közül választhatnak pácienseink, többek között alkalmazzuk a forradalmian új módszert, a saját zsíros ráncfeltöltést is. Klinikánkon arcfiatalítás ráncfeltöltéssel többféle anyaggal is történhet, a botoxtól kezdve a hialuronsavas ráncfeltöltésen át a már említett saját zsírig. Ezek tartóssága eltérő, de egytől-egyig biztonságosak, és segítségükkel éveket lehet fiatalodni.

 

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel biztonságosan

Az arcfiatalítás ráncfeltöltéssel csupán egy a megannyi arcfiatalítási módszer közül, viszont az egyik legnépszerűbb, hiszen nagyon biztonságos, hatékony, és a felépülési idő is jóval gyorsabb, mintha műtéti bemetszésre került volna sor. Bár ezek nem hosszú távú megoldást jelentenek, hiszen a töltőanyagok idővel felszívódnak, a botox például átlagosan 120 napig tart. A hialuronsavas ráncfeltöltés ennél kicsit tovább akár 1-2 évig is tarthat, valamint ebben az esetben egyre kevesebb töltőanyagra lesz szükség idővel, hiszen a hilauronsav ösztönzi a szervezet saját természetes kollagéntermelését. A leghosszabb ideig tartó arcfiatalítás ráncfeltöltés módszere a saját zsíros töltés, ami azért olyan hosszantartó, mert a zsír nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel. Ráadásul ez nagyon biztonságos is, hiszen semmifél idegen anyag nem kerül a szervezetbe. 

 

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel Budapesten

A Bónusz Plasztikai Sebészet Budapest központjában található, könnyen megközelíthető helyen, exkluzív rendelővel. Nálunk nemcsak biztonságban érezheti magát, hanem a legjobb kezekben is. Rendelőnk korszerűen berendezett, a legmodernebb eszközöket tartalmazza. Bár, ha az arcfiatalítás ráncfeltöltéssel történik, akkor nincsen szükség műtéti beavatkozásra és klinikai tartózkodásra sem. 

 

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel a Bónusz Plasztikai Sebészeten

Ha arcfiatalítás ráncfeltöltéssel, akkor válassza a Bónusz Plasztikai Sebészetet, és garantáltan elégedetten fog távozni! Dr. Tóth András nemcsak nagy szaktudással rendelkezik, hanem több éves tapasztalata is van ezen a téren! IDE kattintva kérjen időpontot személyes konzultációra!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!