Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel korszerű eljárásokkal: ráncfeltöltéses arcfiatalítás a Bónus Plasztikánál

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel biztonságosan

A Bónusz Plasztikai Sebészeten az arcfiatalítás ráncfeltöltéssel a legkorszerűbb eljárásokkal, a legmodernebb eszközökkel, a lehető legnagyobb biztonságban zajlik, így garantáltan Ön is elégedett lesz az eredménnyel!

 

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel egyénre szabva

A kor előrehaladtával sajnos a bőr sokat veszít feszességéből, ez pedig annak köszönhető, hogy a bőr szövetei elveszítik rugalmaságukat, ez karakteres ráncok formájában jelenik meg. Ezt a természetes folyamatot semmilyen csodákat ígérő kozmetikum sem tudja sem megakadályozni, sem visszafordítani, maximum lelassítani. Plasztikai beavatkozásra van szükség, ezek közül pedig a legnépszerűbb az arcfiatalítás ráncfeltöltéssel. Plasztikai Sebészetünkön is alkalmazzuk ezt a módszert. Többféle modern, biztonságos ráncfeltöltési mód közül lehet választani.

 

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel a legmodernebb eljárásokkal

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel többféle módon is történhet. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legmodernebb és legbiztonságosabb ráncfeltöltési módok közül választhatnak pácienseink, többek között alkalmazzuk a forradalmian új módszert, a saját zsíros ráncfeltöltést is. Klinikánkon arcfiatalítás ráncfeltöltéssel többféle anyaggal is történhet, a botoxtól kezdve a hialuronsavas ráncfeltöltésen át a már említett saját zsírig. Ezek tartóssága eltérő, de egytől-egyig biztonságosak, és segítségükkel éveket lehet fiatalodni.

 

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel biztonságosan

Az arcfiatalítás ráncfeltöltéssel csupán egy a megannyi arcfiatalítási módszer közül, viszont az egyik legnépszerűbb, hiszen nagyon biztonságos, hatékony, és a felépülési idő is jóval gyorsabb, mintha műtéti bemetszésre került volna sor. Bár ezek nem hosszú távú megoldást jelentenek, hiszen a töltőanyagok idővel felszívódnak, a botox például átlagosan 120 napig tart. A hialuronsavas ráncfeltöltés ennél kicsit tovább akár 1-2 évig is tarthat, valamint ebben az esetben egyre kevesebb töltőanyagra lesz szükség idővel, hiszen a hilauronsav ösztönzi a szervezet saját természetes kollagéntermelését. A leghosszabb ideig tartó arcfiatalítás ráncfeltöltés módszere a saját zsíros töltés, ami azért olyan hosszantartó, mert a zsír nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel. Ráadásul ez nagyon biztonságos is, hiszen semmifél idegen anyag nem kerül a szervezetbe. 

 

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel Budapesten

A Bónusz Plasztikai Sebészet Budapest központjában található, könnyen megközelíthető helyen, exkluzív rendelővel. Nálunk nemcsak biztonságban érezheti magát, hanem a legjobb kezekben is. Rendelőnk korszerűen berendezett, a legmodernebb eszközöket tartalmazza. Bár, ha az arcfiatalítás ráncfeltöltéssel történik, akkor nincsen szükség műtéti beavatkozásra és klinikai tartózkodásra sem. 

 

Arcfiatalítás ráncfeltöltéssel a Bónusz Plasztikai Sebészeten

Ha arcfiatalítás ráncfeltöltéssel, akkor válassza a Bónusz Plasztikai Sebészetet, és garantáltan elégedetten fog távozni! Dr. Tóth András nemcsak nagy szaktudással rendelkezik, hanem több éves tapasztalata is van ezen a téren! IDE kattintva kérjen időpontot személyes konzultációra!
 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 10-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow