Arcfeszesítés műtét nélkül hogyan lehetséges?- Arcfeszesítés műtét nélkül hatékonyan!

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Arcfeszesítés műtét nélkül

Arcfeszesítés műtét nélkül hatékonyan

Sokan nem tudják, de az arcfeszesítés műtét nélkül is lehetséges: manapság számtalan olyan hatékony eljárás áll a rendelkezésünkre, amelyek lehetővé teszik az arc feszesítését, úgy, hogy közben nem kerül sor bemetszésre, a műtét miatti kellemetlenségeket el lehet kerülni. Arcfeszesítés műtét nélkül többféle módszerrel is lehetséges, most ezeket mutatjuk be.

 

Megoldás a ráncok ellen: arcfeszesítés műtét nélkül

Egy bizonyos kor felett ráncok jelennek meg a bőrön, ez az arc területén a leglátványosabb. A ráncosodás egy teljesen normális folyamat: az idő előrehaladtával a bőr szövetei veszítenek a rugalmasságukból, így karakteres ráncokat idéznek elő. Ez ellen az eddigiekben egyetlen hatásosnak bizonyuló fegyver a plasztikai beavatkozás. Azonban nem kell megijednie, nem feltétlenül kell azonnal kés alá feküdnie, és komplikált beavatkozásoknak alávetnie magát, ugyanis az arcfeszesítés műtét nélkül is lehetséges. A modern orvostudománynak köszönhetően a plasztikia sebészet terén is jelennek meg olyan forradalmian új megoldások, amik lehetővé teszik az egyre gyorsabb, hatékonyabb, biztonságosabb eljárásokat.

 

Ezért jobb az arcfeszesítés műtét nélkül

Plasztikai Sebészetünkön arcfeszesítés műtét nélkül és műtéti eljárásokkal i lehetséges, azonban amennyiben nem indokolt a műtét, mi mindig a műtét nélküli eljárásokat szoktuk javasolni pácienseinknek. Most röviden összegyűjtjük ezek előnyeit. Az arcfeszesítés műtét nélkül azt jelenti, hogy az eljárás során nem kerül sor konkrét műtéti bemetszésre, a legtöbb esetben ezért nincsen szükség altatásra sem. Az arcfeszesítés műtét nélkül jóval biztonságosabb, az ilyen eljárások során sokkal kisebb esély van fertőzések, gyulladások, valamint egyéb mellékhatások kialakulására. Plasztikai Sebészetünkön csakis a legbiztonságosabb eljárásokat alkalmazzuk, de jellegénél fogva a műtétek esetén lehetnek komplikációk, mellékhatások. A nem sebészeti eljárások után ráadásul jóval kevesebb duzzanatra, véraláfutásra kell számítani, a felépülési idő is jóval gyorsabb, és kevesebb kellemetlenséggel is jár. Plasztikai Sebészetünkön végzett korszerű eljárásaink alkalmával ráadásul nagyon természetes anyagok kerülnek a szervezetbe, ami szintén fontos hosszú távon. Ezekkel az eljárásokkal is akár 10 évet is fiatalodhat az arca.

 

Hogyan lehetséges az arcfeszesítés műtét nélkül?

Manapság már többféle olyan hatékony eljárás is létezik, amikkel lehetséges az arcfeszesítés műtét nélkül, ezek közül a leggyakrabban alkalmazottak: botox, hialuronsavas ráncfeltöltés, saját zsírral való feltöltés, PDO szálak behúzása. Ezek az eljárások nagyon korszerűek, biztonságosak és hatékonyak, idegen anyag nem kerül szervezetbe alkalmazásuk során. A gyógyulási idő gyors, a végeredmény pedig tökéletes, és könnyen korrigálható, bár nem véglegesek, a töltőanyagok befecskendezését akár többször is meg kell ismételni. Hogy Önnek melyik eljárás a legideálisabb, azt egy személyes konzultáció alkalmával segítünk eldönteni!

 

Arcfeszesítés műtét nélkül a legjobb megoldással

A Bónusz Plasztikai Sebészeten egyedülálló módon alkalmazzuk a legjobb arcfeszesítő eljárást, amihez műtét sem kell. Az Alma Laser által kifejlesztett LipoLife 3G zsírleszívó gép segítségével teljesen ép zsírszöveteket tudunk nyerni, amiket visszatöltve a ráncok alá akár 10 évet is fiatalíthatunk Önön idegen anyagok, kockázatok, és műtét nélkül. A zsírsejtek túlélési aránya nagyon magas, szinte mindig 90% felett van, így nagyon hatékony a módszer. Ráadásul a többi töltőanyaggal ellentétben a zsír nem szívódik fel az idő múlásával, csupán együtt öregszik a szervezettel.

 

Arcfeszesítés műtét nélkül a legjobb megoldással, hatékonyan és kockázatok nélkül? Kérjen időpontot a Bónusz Plasztikai Sebészetre ide kattintva
Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow