Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcfeszesítés műtét nélkül hogyan lehetséges?- Arcfeszesítés műtét nélkül hatékonyan!

Arcfeszesítés műtét nélkül

Sokan nem tudják, de az arcfeszesítés műtét nélkül is lehetséges: manapság számtalan olyan hatékony eljárás áll a rendelkezésünkre, amelyek lehetővé teszik az arc feszesítését, úgy, hogy közben nem kerül sor bemetszésre, a műtét miatti kellemetlenségeket el lehet kerülni. Arcfeszesítés műtét nélkül többféle módszerrel is lehetséges, most ezeket mutatjuk be.

 

Megoldás a ráncok ellen: arcfeszesítés műtét nélkül

Egy bizonyos kor felett ráncok jelennek meg a bőrön, ez az arc területén a leglátványosabb. A ráncosodás egy teljesen normális folyamat: az idő előrehaladtával a bőr szövetei veszítenek a rugalmasságukból, így karakteres ráncokat idéznek elő. Ez ellen az eddigiekben egyetlen hatásosnak bizonyuló fegyver a plasztikai beavatkozás. Azonban nem kell megijednie, nem feltétlenül kell azonnal kés alá feküdnie, és komplikált beavatkozásoknak alávetnie magát, ugyanis az arcfeszesítés műtét nélkül is lehetséges. A modern orvostudománynak köszönhetően a plasztikia sebészet terén is jelennek meg olyan forradalmian új megoldások, amik lehetővé teszik az egyre gyorsabb, hatékonyabb, biztonságosabb eljárásokat.

 

Ezért jobb az arcfeszesítés műtét nélkül

Plasztikai Sebészetünkön arcfeszesítés műtét nélkül és műtéti eljárásokkal i lehetséges, azonban amennyiben nem indokolt a műtét, mi mindig a műtét nélküli eljárásokat szoktuk javasolni pácienseinknek. Most röviden összegyűjtjük ezek előnyeit. Az arcfeszesítés műtét nélkül azt jelenti, hogy az eljárás során nem kerül sor konkrét műtéti bemetszésre, a legtöbb esetben ezért nincsen szükség altatásra sem. Az arcfeszesítés műtét nélkül jóval biztonságosabb, az ilyen eljárások során sokkal kisebb esély van fertőzések, gyulladások, valamint egyéb mellékhatások kialakulására. Plasztikai Sebészetünkön csakis a legbiztonságosabb eljárásokat alkalmazzuk, de jellegénél fogva a műtétek esetén lehetnek komplikációk, mellékhatások. A nem sebészeti eljárások után ráadásul jóval kevesebb duzzanatra, véraláfutásra kell számítani, a felépülési idő is jóval gyorsabb, és kevesebb kellemetlenséggel is jár. Plasztikai Sebészetünkön végzett korszerű eljárásaink alkalmával ráadásul nagyon természetes anyagok kerülnek a szervezetbe, ami szintén fontos hosszú távon. Ezekkel az eljárásokkal is akár 10 évet is fiatalodhat az arca.

 

Hogyan lehetséges az arcfeszesítés műtét nélkül?

Manapság már többféle olyan hatékony eljárás is létezik, amikkel lehetséges az arcfeszesítés műtét nélkül, ezek közül a leggyakrabban alkalmazottak: botox, hialuronsavas ráncfeltöltés, saját zsírral való feltöltés, PDO szálak behúzása. Ezek az eljárások nagyon korszerűek, biztonságosak és hatékonyak, idegen anyag nem kerül szervezetbe alkalmazásuk során. A gyógyulási idő gyors, a végeredmény pedig tökéletes, és könnyen korrigálható, bár nem véglegesek, a töltőanyagok befecskendezését akár többször is meg kell ismételni. Hogy Önnek melyik eljárás a legideálisabb, azt egy személyes konzultáció alkalmával segítünk eldönteni!

 

Arcfeszesítés műtét nélkül a legjobb megoldással

A Bónusz Plasztikai Sebészeten egyedülálló módon alkalmazzuk a legjobb arcfeszesítő eljárást, amihez műtét sem kell. Az Alma Laser által kifejlesztett LipoLife 3G zsírleszívó gép segítségével teljesen ép zsírszöveteket tudunk nyerni, amiket visszatöltve a ráncok alá akár 10 évet is fiatalíthatunk Önön idegen anyagok, kockázatok, és műtét nélkül. A zsírsejtek túlélési aránya nagyon magas, szinte mindig 90% felett van, így nagyon hatékony a módszer. Ráadásul a többi töltőanyaggal ellentétben a zsír nem szívódik fel az idő múlásával, csupán együtt öregszik a szervezettel.

 

Arcfeszesítés műtét nélkül a legjobb megoldással, hatékonyan és kockázatok nélkül? Kérjen időpontot a Bónusz Plasztikai Sebészetre ide kattintva

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!