Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ajakfeltöltés árak- mennyibe kerül az ajakfeltöltés, mennyibe kerülnek az ajakfeltöltési eljárások?

Ajakfeltöltés árak

Hogyan alakulnak az ajakfeltöltés árak mennyibe kerül, ha telt ajkakat szeretne, melyik ajakfeltöltési eljárásnak hogyan alakulnak a költségei? A következőkben erről gyűjtöttünk egy rövid összefoglalót.

 

Hogyan alakulnak az ajakfeltöltés árak?

Az ajakfeltöltés árak alakulása nagyon sok tényező függvénye. Az egyik, ami a leginkább befolyásolja az ajakfeltöltés árakat, az az, hogy melyik ajakfeltöltési eljárást választja. Vannak alacsonyabb árú, és költségesebb eljárások is. A kérdés az, hogy az Ön igényeinek és pénztárcájának melyik a legideálisabb választás. Plasztikai Sebészetünkön is több különböző eljárás közül választhatnak pácienseink, azt azonban mindig kiemeljük, hogy mielőtt egy ilyen beavatkozásba belevágnak, érjék fel a lehetőségeket alaposan! Sokan hajlamosak abba a hibába esni, hogy csakis az ajakfeltöltés árakat veszik figyelembe, a biztonságossági tényezőket, a magas kockázatot, a rossz minőséget, vagy éppen a rövidtávú hatást nem, így végül egy olcsó, de hosszú távon drága eljárás mellett teszik le a voksukat. A Bónusz Plasztikai Sebészeten is vannak ajakfeltöltő beavatkozások bőven 100 ezer forint alatt, ahol a minőség, a szakértelem és a biztonság garantált!

 

Ajakfeltöltés árak a különböző eljárások esetében 

Plasztikai Sebészetünkön többféle ajakfeltöltési eljárás közül válaszhat az, aki teltebb ajkakra vágyik. Vannak eljárásaink, amiket felszívódó anyagokkal végzünk és vannak végleges, nem felszívódó anyagokkal történő beavatkozásaink is, továbbá ezeken belül is vannak különböző típusú anyagok, technikák. Ezek a tartósságukban térnek el egymástól, illetve az ajakfeltöltés árak is különbözőek, azonban abban megegyeznek, hogy teljesen biztonságosak. Manapság többféle anyag is létezik, ami alkalmas ajkak feltöltésére a legjobbak azonban azok, amelyek hasonlóak a hialuronsavhoz. A hialuronsav ugyanis egy olyan, a szervezetben megtalálható anyag, ami természetesen segíti az ajkak növekedését, így az ilyen anyagokkal nagyon hatásos és természetesnek tűnő eredmény érhető el. Népszerűek még a kollagén tartamú anyagok is. A magas minőségű hilaluronsav tartalmú ajakfeltöltő anyagok ára 80 000 Ft/ml-től kezdődik.

 

Ajakfeltöltés árak sajátzsíros töltés esetén

A leghatékonyabb eljárás az saját zsíros töltés, nézzük ebben az esetben hogyan alakulnak az ajakfeltöltés árak! Ha valóban természetes és tartós eredményt szeretne elérni, akkor Ön számára a saját zsírral való ajakfeltöltés a különleges ajánlatunk. A zsír azért kiváló töltőanyag, mert mivel a szervezetben is megtalálható, egyáltalán nem kell allergiás reakciókra, komplikációkra számítani, ráadásul nem is szívódik fel idővel, csupán együtt öregszik a szervezettel. Ehhez az eljáráshoz nincsen szükség mesterséges töltőananyagra, csupán lézeres zsírleszívásra. Az ajakfeltöltés árakba ezt kell belekalkulálni, részletes ár listát IDE kattintva talál!

 

Ajakfeltöltés árak implantátum esetében

Amennyiben tartós eredményt szeretne, és nem elégszik meg a felszívódó anyagok adta ideiglenes eredménnyel, amik körülbelül egy évig tartanak, akkor a végleges megoldást ajánljuk. Az implantátum behelyezése kockázatos eljárás alapvető esetben, de az általunk alkalmazott forradalmian új technika segítségével megszabadulhat sok kockázati tényezőtől, ami egy műtéttel járhat. A PermaLip™ implantátum ugyanis egy olyan speciális anyag, ami bár tartós eredményhez vezet, de fecskendővel bejuttatható az ajkakba. Az ajakfeltöltés árak ebben az esetben a következőképpen alakulnak: 220 000 Ft/ 1 ajak, 390 000 Ft/ 2 ajak. Ez egy költségesebb, de tartósabb ajakfeltöltési eljárás! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!