Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ráncfeltöltés árak Budapesten | Dr. Tóth András plasztikai sebész

Ráncfeltöltés árak

Az idő múlása előbb, vagy utóbb mindenkin nyomot hagy, ahogy telnek az évek, megjelennek a szarkalábak, az apró mosolyráncok, később pedig az egyre mélyülő barázdák. Manapság már szinte rutineljárásnak számít ezeknek a korrigálása, azonban gyakran a ráncfeltöltés árak azok, amik eltántorítják a művi beavatkozás irányába érdeklődőket.

 

Mi befolyásolja a ráncfeltöltés árak alakulását?

 

Ahogy az élet sok más területén is, a szépészeti eljárások világában is széles a piac és nagy a verseny. Az, hogy a ráncfeltöltés árak mennyire szöknek a magasba, számos tényezőtől függ. Befolyásolja ezt a használt anyagok minősége, az eszközök, berendezések minősége, a ráncfeltöltés során alkalmazott eljárás, de akár a környék is, ahol a rendelő elhelyezkedik.

 

A jobb minőségű anyagok drágábbak szoktak lenni, és egy ilyen eljárás során érdemes a minőségre törekedni, hiszen nem mindegy, mi kerül be a testbe. A korszerű technológiák beszerzése és a használatuk kitanulása nem csak azért fontos, mert arról árulkodik, hogy jól megy a praxis, de ezek, és az újabb és újabb eljárások elenyészőre csökkentik a kockázatokat is. Ezáltal ugyan a ráncfeltöltés árak kicsit ugyan emelkednek, de így a páciens még kiválóbb kezelésben részesülhet.

 

Miről árulkodnak a ráncfeltöltés árak?

 

A ráncfeltöltés árak árulkodóak is lehetnek. A plasztikai beavatkozások esetében is igaz az, hogy egyes orvosok silány minőségű anyagokkal dolgoznak, emiatt jelentősen olcsóbbak a beavatkozások. Ez roppant veszélyes, súlyos következményei vannak, és nem csak egészségügyi – elég belegondolni azon hírességek helyzetébe, akiknek egyszer valami rosszul sikerült: egyes esetekben sok további korrekciós eljárást követően javult az eredmény, de már sosem kapják vissza hajdani szépségüket. 

 

Amennyiben a ráncfeltöltés árak túl alacsonyak az átlaghoz képest, az gyanús lehet, szerencsésebb inkább olyan helyre menni, ahol talán kicsivel többe kerül a kezelés, viszont megbízható az orvos, a szaktudása, és biztonságos anyagokkal dolgozik.

 

Nálunk, a Bónusz Plasztikai Sebészeten a ráncfeltöltés árak a többség számára elérhető összegeket jelentenek. Nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező kollégáink magas minőségű anyagokkal és a legmodernebb berendezésekkel dolgoznak, így, ha minket választ, Ön is a legjobb kezekre bízza szépségét.

 

Milyen kezeléseket takarnak ezek a ráncfeltöltés árak?

 

A Bónusz Plasztikai Sebészeten sok szeretettel és a következő szolgáltatásokkal várjuk azokat, akik szeretnének megszabadulni a barázdáiktól, és ily módon fiatalosabb külsőre szert tenni. Alább nem csak a kezelések, a ráncfeltöltés árak is fel vannak tüntetve.

 

A ráncfeltöltés árak között a legalacsonyabban helyezkedik el a kezelés, mely során az ajak és ráncfeltöltés hialuronsav töltőanyaggal történik, helyi érzéstelenítéssel. Ennek a kezelésnek az ára 60 000 Ft/ml.

 

Két beavatkozás, az LG prémium keresztkötéses hialuronsav tartalmú töltőanyaggal, valamint az ajak és ráncfeltöltés LG Yvorie töltőanyaggal esetében a ráncfeltöltés árak megegyeznek, ez mindkettő esetében 70 000 Ft/ml. Ezeket a beavatkozásokat is helyi érzéstelenítéssel csináljuk.

 

A Bónusz Plasztikai Sebészeten a ráncfeltöltés árak listájában legfelül az Ellanse tartós hatású ránc- és ajakfeltöltő anyag igénybevétele található, ennek ugyanis 120 000 Ft/ml az ára, ugyancsak helyi érzéstelenítéssel.

 

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy javítana az életminőségén néhány év lefaragása a barázdák eltüntetésével, jöjjön el hozzánk a Bónusz Plasztikai Sebészetre, ahol a ráncfeltöltés árak elérhetőek! Szeretettel várjuk Önt!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!