Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellplasztika Budapest - magas szakmai tudás, exkluzív környezet, igényre szabott szolgáltatások

Mellplasztika Budapest

ellplasztika Budapesten, a legjobb helyen? Válassza a Bónusz Plasztikai Sebészetet, és Dr. Tóth András rutinos kezeit a legjobb eredmény érdekében! Akár mellnagyobbítást, mellfelvarrást, vagy mellkisebbítést választunk a lehető legjobb szakembert érdemes választanunk a megfelelő eredmények érdekében. Klinikánkon lehetőség van kombinált mellplasztikai műtétre is! 

Mellplasztika Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten

A mellplasztika ma már rutinbeavatkozásnak számít, hiszen ez az egyik leggyakoribb esztétikai műtét világszerte a hölgyek körében. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy melyik plasztikai sebészetet választja egy ilyen komoly beavatkozáshoz. Dr. Tóth András plasztikai sebész a legmagasabb színvonalon nyújtja mellplasztikai szolgáltatásait, amelyet teljesen igényre szabva vehetnek igénybe a kedves páciensek. Mellplasztika Budapesten exkluzív környezetben, magas szakmai tudással. érhető el sebészetünkön! 
 

Mellplasztika Budapesten: mellnagyobbítás, mellkisebbítés és mellfelvarrás

Bár a legtöbben a mellplasztika Budapest kifejezést meghallva rögtön a szilikon mellekre gondolnak, a mellplasztika alatt nemcsak a nagyobbítást, hanem a mellfelvarrást, és a mellkisebítést is érteni kell! Kombinált mellplasztika Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten is elérhető, ami azt jelenti, hogy a legjobb eredmény érdekében több különböző mellplasztikai beavatkozást kombinálunk. Pácienseink körében a mellnagyobbítás, és mellfelvarrás kombinálása a gyakori. A két beavatkozás egy időben történő elvégzésével nemcsak a felépülés okozta kellemetlenségeken spórolhat, hanem a kezelés árán is. A mellplasztika Budapesten, klinikánkon kombinált kezelés esetében kedvezményes. Az árainkról részletes plasztikai árlistánkon tájékozódhat!   
Mellplasztika Budapesten eredmények

Mellplasztika Budapesten: Milyen műtétre van szükségem?

A mellplasztika Budapesten rutinbeavatkozásnak számít, amit a Bónusz Plasztikai Sebészeten nagy számban hajtunk végre, viszonylag gyakran, ennek ellenére mindenpáciensünk esetében egyedileg megtervezzük a beavatkozást! A személyes konzultáción Dr. Tóth András felméri mellei állapotát, illetve közösen átbeszélhetik a konkrét igényeket, többek között azt, hogy milyen eredményekre számít. Ettől függően készít Önnek a doktorúr egy kezelési tervet, aminek minden részletét közösen állítják össze, közösen választják ki a mellimplantátum méretet, vagy a kicsinyítés mértékét. Minden ember más, és máshogyan reagál szervezetük. Ez nincsen másképp mellplasztika esetén sem. Mellplasztika Budapest területén több helyen is elérhető, azonban teljesen személyre szabott szolgáltatást nem minden plasztikai sebészet nyújt. 

Mellplasztika Budapesten 3D-s tervezéssel

A Bónusz Plasztikai Sebészeten nemcsak sok évnyi rutinnal és szaktudással várjuk pácienseinket, hanem a legkorszerűbb eszközökkel felszerelve, a legmodernebb plasztikai eljárásokkal. Elérhető nálunk a legfejlettebb Crisalix VR 4D szimulációs technológia, aminek a segítségével már a műtét előtt láthatja, hogy milyen lesz a beavatkozás eredménye, hogyan fog Önnek állni a változás. A mellplasztika Budapesten 3D-s tervezéssel sokkal egyszerűbb, hiszen így Ön biztos lehet benne, hogy melyik mellimplantátum méretet válassza, láthatja, mikor nem természetes már a hatás, és mikor túl kicsi a változás.   
Mellplasztika Budapesten 3D tervezéssel

Mellplasztika Budapesten természetes eredménnyel

Természetes eredményt szeretne elérni, ami látványos, de nem látszik nagyon műnek? Dr. Tóth András plasztikai sebész teljeskörű szolgáltatást nyújt pácienseinek, annak érdekében, hogy a beavatkozás sikeres lehessen, a változás látványos, de természetes hatású legyen. Nem csak előzetes konzultáción, és állapotfelmérésen kell a pácienseknek részt vennie, de a műtét utáni kontrollvizsgálatok egyaránt segítik a felépülés menetét. A beavatkozás utáni kontrollvizsgálatok során biztosítjuk a pácienseknek, hogy az esetleges komplikációk esetén is a legjobb szolgáltatást kapják. Így, ha Ön a megfelelő szakembert keresi, akkor a Bónusz Plasztikai sebészet tökéletes választás lesz, amennyiben mellplasztikát szeretne igénybe venni. 
 

Mellplasztika Budapesten exkluzív környezetben

A plasztikai sebészet egyik legfontosabb követelménye a magas szakmai tudás mellett a lehető leghigiénikusabb és kulturáltabb környezet biztosítása. A mellplasztika Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészet exkluzív klinikáján történik. A komplexumban a legkorszerűbb eszközökkel és szakmai tudással biztosítják a páciensek számára a műtét előtti, közbeni és utáni kényelmet, illetve elégedettséget. A vendégek 100%-ig biztosítva vannak a kellemes körülményekkel. 

  


Amennyiben szeretné megismerni szolgáltatásainkat részletesen, az alábbi linkeken elérheti őket: 

Mellnagyobbítás
Mellfelvarrás  
Mellkisebbítés   
 
Mellplasztika Budapesten, a legjobb helyen? Kérjen Ön is online konzultációs időpontot!
IDŐPONTOT KÉREK! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!