Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellimplantátum árak Budapesten: Mennyibe kerülnek a mellimplantátum árak Budapest? Megfizethető mellimplantátum árak Budapesten

Mellimplantátum árak Budapest

A mellimplantátum árak Budapesten nagyon változóak attól függően, hogy milyen méretűt -és persze- minőségűt választ. Megfizethető mellimplantátum árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten érhetőek el, ahol magas minőségű alapanyagokkal, nagy szakértelemmel dolgozunk.

 

Hogyan alakulnak a mellimplantátum árak Budapesten?

Ön is mellnagyobbításon gondolkodik? Minden bizonnyal ezért nézegeti ezt az oldalt, mert szeretne valamilyen támpontot találni a témában. Mi sok-sok év szakértelemmel azt tudjuk javasolni, hogy először is alaposan fontolja meg a dolgot! Gondolkodjon el azon, hogy pontosan miért szeretné megcsináltatni a melleit? Régóta azt érzi, hogy hátrányból indul, nincsen önbizalma, tükörbe nézve elégedetlenül méregeti magát? Ha eldöntötte, és elszánta magát, akkor mindenképpen érdemes felkeresnie egy szakembert. Plasztikai sebész nagyon sokféle van Budapesten, így a mellimplantátum árak Budapesten szintén többféleképpen alakulhatnak. Átlagosan 1-1,5 millió körül mozognak az árak, de jól fontolja meg, hogy mit választ, mert a mellimplantátumnak egészségügyi kockázatai is lehetnek.

 

Megbízható és megfizethető mellimplantátum árak Budapesten

Amennyiben meg szeretné csináltatni a melleit, ne az ár legyen az egyetlen döntő szempont. A mellimplantátum árak Budapesten hiába nagyon olcsóak, ha a szolgáltatás nem minőségi. A Bónusz Plasztikai Sebészeten minden esetben bevizsgált, orvosilag jóváhagyott, magas minőségű anyagokkal dolgozunk. A mellimplantátumok esetén is kizárólag a kiválóra minősített anyagokat használjuk. Sok éves tapasztalatunk alatt rájöttünk, hogy minőségi munkát csakis minőségi alapanyagokból lehet készíteni. Arról nem beszélve, hogy a plasztikai sebészetben használta anyagok, így az implantátumok is beépülnek a szervezetbe. Minőségi anyagokkal, nagy szakértelemmel, a legújabb módszerekkel, exkluzív környezetben várják a megfizethető mellimplantátum árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten!
 

Mennyibe kerülnek a mellimplantátum árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten?

Biztosan Önt is érdekli, hogy pontosan mennyibe kerülnek a mellimplantátum árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten, mi pedig nem árulunk zsákbamacskát. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a mellimplantátum ára a mellnagyobbítással, tehát e teljes kezeléssel együtt 1 150 000 Ft. A mellimplantátumok 600 ccm (köbcentiméterig) érhetők el ilyen áron, ennél nagyobb méret esetén az árakat a pácienssel egyeztetjük személyesen. A mellimplantátum árak tehát magában foglalják a kezelés teljes költségét, ezen kívül csak egy egyszeri 40 000 Ft-os vizsgálati díjat kell fizetnie. Ez azért szükséges, mert a műtét előtt nem halaszthatjuk el pácienseink egészségügyi állapotának felmérését.

 

Különböző méretű mellimplantátum árak Budapesten

Fentebb leírtuk, hogy 600 ccm-ig egységesen mennyibe kerülnek a mellimplantátum árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten. Önnek fogalma sincsen, hogy melyik méret lenne az ideális? Semmi baj, hiszen a beavatkozás előtti konzultáción segítünk Önnek ennek megtervezésében. A legújabb Crisalix VR 4D technológiával is rendelkezünk, aminek segítségével virtuálisan még a műtét előtt láthatja az eredményt magán. Ez nagyban megnöveli pácienseink elégedettségét az eredménnyel, hiszen az látható a képernyőkön, hogy hogyan fog kinézni a mellimplantátum beültetése után. 

 

Megbízható és megfizethető mellimplantátum árak Budapesten, előzetes 3D-s tervezéssel? IDE kattintva kérjen időpontot konzultációra!  
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!