Mellfelvarrás árak Budapesten: mennyibe kerülnek a mellfelvarrás árak Budapesten? Így alakulnak a mellfelvarrás árai Budapesten

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Mellfelvarrás árak Budapest

Mellfelvarrás árak Budapesten nagy szakértelemmel

A bőr az életkor előrehaladtával veszít a rugalmasságából, ez okozza azt, hogy egy bizonyos kor felett a mell is megereszkedik. Ezt a folyamatot sem megállítani, sem pedig lelassítani nem lehet természetes úton, az egyetlen megoldás a mellfelvarrás. Ön is ezzel a problémával küzd, azért érdekli, hogy hogyan alakulnak mellfelvarrás árak Budapesten? Alábbi cikkünkben erre a kérdésre adunk választ, valamint megosztunk néhány további tudnivalót is a mellfelvarrással kapcsolatban.

 

Mellfelvarrás árak Budapesten- mennyibe kerül a mellfelvarrás Budapesten?

Azt mindenki tudja, hogy a plasztikai beavatkozások nem olcsóak. A különleges szakértelmet, a speciális eszközöket, az orvosi környezetet, és a magas minőségű, többszörösen bevizsgáltatott anyagokat meg kell fizetni. A mellfelvarrás árak Budapesten ezek alapján alakultak ki. Vannak olcsóbb, és drágább helyek is, azonban amikor a döntést meghozza, nem az ár az egyetlen dolog, amit számításba kell vennie! A mellfelvarrás árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten 990 000 Ft-ba kerülnek. Amennyiben Ön kombinálni szeretné mellnagyobbítással, akkor a kettő együtt 1 450 000 Ft-ba kerül, ami már tartalmazza a magas minőségű implantátum árát is.

 

Mellfelvarrás árak Budapesten: milyen egyéb költségei vannak a mellfelvarrásnak?

A mellfelvarrás árak Budapesten sok helyen azéért olyan alacsonyak –vagyis csak tűnnek alacsonynak-, mert nem tartalmaznak minden felmerülő költséget. A Bónusz Plasztikai Sebészeten nincsenek rejtett költségek, a mellfelvarrás árak Budapesten minden felmerülő költséget tartalmaznak. A fent leírt áron túl csak egy külön fizetendő összeg van, méghozzá az altatással történő műtétek előtt kötelező állapotfelmérés járulékos költsége, ami egyszeri 40 000 Ft-ot jelent. 

 

Mellfelvarrás árak Budapesten- egyénre szabott szolgáltatásokkal

A mellfelvarrás árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten egyénre szabott szolgáltatásokat takarnak. Ez azt jelenti, hogy az előzetes konzultáció alkalmával Önnek egyénre szabott kezelési tervet készítünk. Ebbe természetesen Ön is beleszólhat, hiszen Ön tudja legjobban, hogy milyen eredményt szeretne, mi pedig azt tudjuk, hogy hogyan lehet ezt elérni. Nagy tapasztalattal rendelkezünk mellplasztikai területén is, rengeteg referenciával rendelkezünk. A legújabb technológiákat alkalmazzuk, amik segítségével a nagyon hatékonyan, alacsony kockázatok mellett tudjuk végrehajtani a mellfelvarrást.

 

Mellfelvarrás árak Budapesten 3D-s tervezéssel

A Bónusz Plasztikai Sebészeten bevezetésre került egy forradalmian új technológia, ami lehetővé teszi, hogy a virtuális technológiák segítségével, már a beavatkozás előtt látható legyen a melfelvarrás eredménye 3D-ben Önön. Forradalmian új technológiákat, eljárásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy Ön a lehető legelégedettebb legyen az eredménnyel, a Crisalix VR 4D technológiával már műtét előtt láthatja új külsejét, ami segít abban, hogy magabiztosan vágjon bele a plasztikai műtétbe. 

 

Akár a mellfelvarrás árakkal kapcsolatban, akár más a kezeléssel kapcsolatos kérdése van, keressen minket bizalommal. IDE kattintva tud Ön is időpontot foglalni személyes konzultációra!  
Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow