Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellfelvarrás árak Budapesten: mennyibe kerülnek a mellfelvarrás árak Budapesten? Így alakulnak a mellfelvarrás árai Budapesten

Mellfelvarrás árak Budapest

A bőr az életkor előrehaladtával veszít a rugalmasságából, ez okozza azt, hogy egy bizonyos kor felett a mell is megereszkedik. Ezt a folyamatot sem megállítani, sem pedig lelassítani nem lehet természetes úton, az egyetlen megoldás a mellfelvarrás. Ön is ezzel a problémával küzd, azért érdekli, hogy hogyan alakulnak mellfelvarrás árak Budapesten? Alábbi cikkünkben erre a kérdésre adunk választ, valamint megosztunk néhány további tudnivalót is a mellfelvarrással kapcsolatban.

 

Mellfelvarrás árak Budapesten- mennyibe kerül a mellfelvarrás Budapesten?

Azt mindenki tudja, hogy a plasztikai beavatkozások nem olcsóak. A különleges szakértelmet, a speciális eszközöket, az orvosi környezetet, és a magas minőségű, többszörösen bevizsgáltatott anyagokat meg kell fizetni. A mellfelvarrás árak Budapesten ezek alapján alakultak ki. Vannak olcsóbb, és drágább helyek is, azonban amikor a döntést meghozza, nem az ár az egyetlen dolog, amit számításba kell vennie! A mellfelvarrás árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten 990 000 Ft-ba kerülnek. Amennyiben Ön kombinálni szeretné mellnagyobbítással, akkor a kettő együtt 1 450 000 Ft-ba kerül, ami már tartalmazza a magas minőségű implantátum árát is.

 

Mellfelvarrás árak Budapesten: milyen egyéb költségei vannak a mellfelvarrásnak?

A mellfelvarrás árak Budapesten sok helyen azéért olyan alacsonyak –vagyis csak tűnnek alacsonynak-, mert nem tartalmaznak minden felmerülő költséget. A Bónusz Plasztikai Sebészeten nincsenek rejtett költségek, a mellfelvarrás árak Budapesten minden felmerülő költséget tartalmaznak. A fent leírt áron túl csak egy külön fizetendő összeg van, méghozzá az altatással történő műtétek előtt kötelező állapotfelmérés járulékos költsége, ami egyszeri 40 000 Ft-ot jelent. 

 

Mellfelvarrás árak Budapesten- egyénre szabott szolgáltatásokkal

A mellfelvarrás árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten egyénre szabott szolgáltatásokat takarnak. Ez azt jelenti, hogy az előzetes konzultáció alkalmával Önnek egyénre szabott kezelési tervet készítünk. Ebbe természetesen Ön is beleszólhat, hiszen Ön tudja legjobban, hogy milyen eredményt szeretne, mi pedig azt tudjuk, hogy hogyan lehet ezt elérni. Nagy tapasztalattal rendelkezünk mellplasztikai területén is, rengeteg referenciával rendelkezünk. A legújabb technológiákat alkalmazzuk, amik segítségével a nagyon hatékonyan, alacsony kockázatok mellett tudjuk végrehajtani a mellfelvarrást.

 

Mellfelvarrás árak Budapesten 3D-s tervezéssel

A Bónusz Plasztikai Sebészeten bevezetésre került egy forradalmian új technológia, ami lehetővé teszi, hogy a virtuális technológiák segítségével, már a beavatkozás előtt látható legyen a melfelvarrás eredménye 3D-ben Önön. Forradalmian új technológiákat, eljárásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy Ön a lehető legelégedettebb legyen az eredménnyel, a Crisalix VR 4D technológiával már műtét előtt láthatja új külsejét, ami segít abban, hogy magabiztosan vágjon bele a plasztikai műtétbe. 

 

Akár a mellfelvarrás árakkal kapcsolatban, akár más a kezeléssel kapcsolatos kérdése van, keressen minket bizalommal. IDE kattintva tud Ön is időpontot foglalni személyes konzultációra!  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!