Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Lézeres zsírleszívás Budapesten? Minden tudnivaló a lézeres zsírleszívással kapcsolatban, lézeres zsírleszívás folyamata, kockáz

Lézeres zsírleszívás Budapest

Lézeres zsírleszívás Budapesten is elérhető. Ez a forradalmian új módszer önnek is segíthet, hogy még a nyár előtt formábba hozza magát. Ugyanis a lézeres zsírleszívás Budapesten nemcsak nagyon hatékony, hanem gyors gyógyulási idővel is jár. A felépülési idő akár 10 napra is lecsökkenhet, így nem kell heteken keresztül rejtegetni a hegeit a bikini szezonban.

 

Lézeres zsírleszívás Budapesten a legmodernebb technológiával

A lézeres zsírleszívás Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten a legújabb technológiával történik. Az orvostudomány folyamatosan fejlődik, ennek köszönhetően pedig újabb és újabb eljárások jelennek meg, amik hatékonyabbak, és több szempontból is jobbak, mint az eddig használt beavatkozások. Ez nem jelenti azt, hogy a régi beavatkozások rosszak, de nálunk Önnek a legjobb jár! Mi a lézeres zsírleszíváshoz a LipoLife 3G forradalmian új eszközét használjuk, ami minden eddiginél hatékonyabban bontja le a zsírszöveteket. Ennek köszönhetően pedig Ön nagyon gyorsan elérheti az álomalakot.

 

Hogyan működik a lézeres zsírleszívás Budapesten?

A lézeres zsírleszívás Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten a Lipo Life 3G, a legmodernebb, minimálisan invazív, lézeres technológián alapulva működik. Maga a beavatkozás egy 1470 nm-es hullámhosszú lézer segítségével valósul meg, ami a megfelelő hatásokkal kezeli a zsírszöveteket. Valamint szükséges még egy speciális kanul is, ami kivonja ezeket a kezelt zsírszöveteket, majd egy steril tartályba tölti őket. Ez azért fontos, mert ezek a szövetek a lézer miatt annyira épek maradnak, hogy akár a ráncok feltöltésére is alkalmas, de a fenékbe is lehet tölteni, amennyiben erre igén keletkezik. A lézeres zsírleszívás tehát más plasztikai beavatkozásokkal is kombinálható. Erre hagyományos zsírleszívás esetében nincsen lehetőség, ugyanis ebben az esetben nem maradnak ilyen magas arányban életképesek a zsírszövetek.

 

Miért jobb a lézeres zsírleszívás Budapesten?

A fentiekben már leírtuk néhány mondatban, hogy miért jobb a lézeres zsírleszívás Budapesten, de ezeken kívül még számos más előny is van. Maga a folyamat is jóval kellemesebb, valamint az eredmény is hamarabb meglátszik majd, ami a nyári bikini szezon előtt fontos tényező. A lézeres zsírleszívás esetében a felépülési idő akár 10 napra is lecsökkenhet, összehasonlításképpen ez a hagyományos zsírleszívás esetében 4-5 hét, ami idő alatt kompressziós ruha viselése is kötelező. A lézeres zsírleszívás Budapesten kevesebb fájdalommal, és kockázattal jár ez az eljárás, csak a legritkább esetekben alakulnak ki duzzanatok és véraláfutás.  De ez még nem minden!

 

Lézeres zsírleszívás Budapesten- álomalak egyszerűen

A lézeres zsírleszívás Budapesten segít önnek is abban, hogy elérje az álomalakot nagyon egyszerűen. Ennek a hatékony eljárásnak a segítségével bőre is feszesebb lehet, ugyanis a lézeres kezelés javítja a bőrsejtek rugalmasságát. A kezelés után csak nehezen rakódnak vissza a zsírszövetek, így az új alakjának megőrzése sem olyan nehéz feladat, mintha a hagyományos zsírleszívást választotta volna.

 

A legmodernebb, leghatékonyabb, legbiztonságosabb lézeres zsírleszívás Budapesten? Kérjen időpontot személyes konzultációra IDE kattintva a Bónusz Plasztikai Sebészetre!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!