Lézeres zsírleszívás Budapesten? Minden tudnivaló a lézeres zsírleszívással kapcsolatban, lézeres zsírleszívás folyamata, kockázata

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Lézeres zsírleszívás Budapest

Hogyan zajlik a lézeres zsírleszívás Budapest?

Lézeres zsírleszívás Budapesten is elérhető. Ez a forradalmian új módszer önnek is segíthet, hogy még a nyár előtt formábba hozza magát. Ugyanis a lézeres zsírleszívás Budapesten nemcsak nagyon hatékony, hanem gyors gyógyulási idővel is jár. A felépülési idő akár 10 napra is lecsökkenhet, így nem kell heteken keresztül rejtegetni a hegeit a bikini szezonban.

 

Lézeres zsírleszívás Budapesten a legmodernebb technológiával

A lézeres zsírleszívás Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten a legújabb technológiával történik. Az orvostudomány folyamatosan fejlődik, ennek köszönhetően pedig újabb és újabb eljárások jelennek meg, amik hatékonyabbak, és több szempontból is jobbak, mint az eddig használt beavatkozások. Ez nem jelenti azt, hogy a régi beavatkozások rosszak, de nálunk Önnek a legjobb jár! Mi a lézeres zsírleszíváshoz a LipoLife 3G forradalmian új eszközét használjuk, ami minden eddiginél hatékonyabban bontja le a zsírszöveteket. Ennek köszönhetően pedig Ön nagyon gyorsan elérheti az álomalakot.

 

Hogyan működik a lézeres zsírleszívás Budapesten?

A lézeres zsírleszívás Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten a Lipo Life 3G, a legmodernebb, minimálisan invazív, lézeres technológián alapulva működik. Maga a beavatkozás egy 1470 nm-es hullámhosszú lézer segítségével valósul meg, ami a megfelelő hatásokkal kezeli a zsírszöveteket. Valamint szükséges még egy speciális kanul is, ami kivonja ezeket a kezelt zsírszöveteket, majd egy steril tartályba tölti őket. Ez azért fontos, mert ezek a szövetek a lézer miatt annyira épek maradnak, hogy akár a ráncok feltöltésére is alkalmas, de a fenékbe is lehet tölteni, amennyiben erre igén keletkezik. A lézeres zsírleszívás tehát más plasztikai beavatkozásokkal is kombinálható. Erre hagyományos zsírleszívás esetében nincsen lehetőség, ugyanis ebben az esetben nem maradnak ilyen magas arányban életképesek a zsírszövetek.

 

Miért jobb a lézeres zsírleszívás Budapesten?

A fentiekben már leírtuk néhány mondatban, hogy miért jobb a lézeres zsírleszívás Budapesten, de ezeken kívül még számos más előny is van. Maga a folyamat is jóval kellemesebb, valamint az eredmény is hamarabb meglátszik majd, ami a nyári bikini szezon előtt fontos tényező. A lézeres zsírleszívás esetében a felépülési idő akár 10 napra is lecsökkenhet, összehasonlításképpen ez a hagyományos zsírleszívás esetében 4-5 hét, ami idő alatt kompressziós ruha viselése is kötelező. A lézeres zsírleszívás Budapesten kevesebb fájdalommal, és kockázattal jár ez az eljárás, csak a legritkább esetekben alakulnak ki duzzanatok és véraláfutás.  De ez még nem minden!

 

Lézeres zsírleszívás Budapesten- álomalak egyszerűen

A lézeres zsírleszívás Budapesten segít önnek is abban, hogy elérje az álomalakot nagyon egyszerűen. Ennek a hatékony eljárásnak a segítségével bőre is feszesebb lehet, ugyanis a lézeres kezelés javítja a bőrsejtek rugalmasságát. A kezelés után csak nehezen rakódnak vissza a zsírszövetek, így az új alakjának megőrzése sem olyan nehéz feladat, mintha a hagyományos zsírleszívást választotta volna.

 

A legmodernebb, leghatékonyabb, legbiztonságosabb lézeres zsírleszívás Budapesten? Kérjen időpontot személyes konzultációra IDE kattintva a Bónusz Plasztikai Sebészetre!
Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow