Fülplasztika Budapesten a legjobb helyen: Fülplasztika Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészet

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Fülplasztika Budapest

Fülplasztika Budapest fájdalommentesen

Fülplasztika Budapesten a legnagyobb szakértelemben, biztonságosan, fájdalmak nélkül? Keresse bizalommal a Bónusz Plasztikai Sebészetet, hatalmas szakmai tudással, és sokéves tapasztalattal várjuk.

 

Fülplasztika Budapesten- miért van szükség rá?

Nagyon sokan vélekednek úgy a plasztikai beavatkozásokról, hogy egy teljesen felesleges dolog, ami a modern kori társadalom egy negatív hatásának a következménye. Azonban a fülplasztikai esetében nem mondható el ez feltétlenül. A fülplasztika Budapesten egy nagyon hasznos eljárás, melynek során a fejlődési rendellenesség orvosolható. A fülplasztikai beavatkozások leggyakoribb oka a fülkagyló túlzott növekedése, melynek következtében a fül tövénél a koponyától túlzottan elemelkedik. Szintén gyakori ok még a fül felső részén a természetes domborulat anthelixnek hiánya, annak ellapulása, ami a fül felső harmadát teszi elállóvá. Bizonyos esetekben a kettő egyszerre is előfordulhat. A fülplasztika Budapesten azonban egyszerűen, gyorsan, kockázatok nélkül megoldja a problémát, problémákat.

 

Fülplasztika Budapesten az elálló fülek ellen

Az elálló fülek nagyon sok problémát tudnak okozni, hiszen valljuk be, esztétikusan nem jelentenek szép látványt. Jellemzően nemcsak a viselőjüket zavarja a jelenség tükörbe nézve, hanem megannyi kritikát is kap a környezetétől. Már a kisgyerekek körében is népszerű csúfolódási ok, ami akár súlyos önbizalomhiányhoz is vezethet. Mivel a fülek olyan helyen vannak, központi helyet foglalnak el az arc kinézetében, és takarni sem egyszerű őket. Számos testrészt el lehet takarni ruhákkal, de a fül általában fedetlen. Ha Ön sem szeretne élete végéig az elálló fülei miatt keseregni, sapkákkal, ügyes praktikákkal kísérletezni, akkor a Fülplasztika Budapesten a megoldás.

 

Hogyan zajlik a fülplasztika Budapesten?

A fülplasztika Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten a legjobb eljárásokkal, a legbiztonságosabb eszközökkel és a leghatékonyabb módszerek segítségével zajlik már több éve. A folyamatos továbbképzések, szakmai konferenciák, és a műtőben eltöltött sok év biztosíték arra, hogy Ön is elégedetten fog távozni tőlünk, ahogyan megannyi páciensünk is tette. A fülplasztikai műtéttől nem kell félnie, hiszen egy megelőző személyes konzultáción minden szükséges tudnivalót elmondunk Önnek. A műtét legtöbbször helyi érzéstelenítő beadása mellett történik, de altatásban is elvégezzük, amennyiben erre van szükség. Ezt a konzultáció alkalmával Önnel is tisztázza a plasztikai sebész. A helyi érzéstelenítő mellett nem fog fájdalmakat érezni, amennyiben hatása elmúlása után vannak fájdalmai, azt fájdalomcsillapítóval lehet enyhíteni. 

 

Fülplasztika Budapesten lépésekre bontva

A Fülplasztika Budapesten egy teljesen biztonságos eljárás keretén belül elvégezhető, amennyiben a Bónusz Plasztikai Sebészet szolgáltatásait választja. A Fülplasztika Budapesten így zajlik pontosan: a babérlevél alakú bőrkimetszésével koponya és a fülkagyló találkozásánál ejtjük, majd a kagyló porcából Napoleon kalap alakú részt távolítunk el, ennek következtében az elálló részt egyszerűen hátra tudjuk hajtani. Amennyiben szükséges az anthelix hiányzó ívének vonalában kialakíthatjuk a szükséges domborulatot. A bőrsebet ezek után bőr alatt futó varrattal zárjuk a tökéletes eredmény érdekében. A varratszedésre, ezzel együtt a munkaképesség visszanyerésére a műtétet követő 7. napon kerül sor.

Ha bármilyen kérdése felmerülne, akkor IDE kattintva tudja felvenni velünk a kapcsolatot és jelentkezni egy személyes konzultációra! 
Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow