Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Fülplasztika Budapesten a legjobb helyen: Fülplasztika Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészet

Fülplasztika Budapest

Fülplasztika Budapesten a legnagyobb szakértelemben, biztonságosan, fájdalmak nélkül? Keresse bizalommal a Bónusz Plasztikai Sebészetet, hatalmas szakmai tudással, és sokéves tapasztalattal várjuk.

 

Fülplasztika Budapesten- miért van szükség rá?

Nagyon sokan vélekednek úgy a plasztikai beavatkozásokról, hogy egy teljesen felesleges dolog, ami a modern kori társadalom egy negatív hatásának a következménye. Azonban a fülplasztikai esetében nem mondható el ez feltétlenül. A fülplasztika Budapesten egy nagyon hasznos eljárás, melynek során a fejlődési rendellenesség orvosolható. A fülplasztikai beavatkozások leggyakoribb oka a fülkagyló túlzott növekedése, melynek következtében a fül tövénél a koponyától túlzottan elemelkedik. Szintén gyakori ok még a fül felső részén a természetes domborulat anthelixnek hiánya, annak ellapulása, ami a fül felső harmadát teszi elállóvá. Bizonyos esetekben a kettő egyszerre is előfordulhat. A fülplasztika Budapesten azonban egyszerűen, gyorsan, kockázatok nélkül megoldja a problémát, problémákat.

 

Fülplasztika Budapesten az elálló fülek ellen

Az elálló fülek nagyon sok problémát tudnak okozni, hiszen valljuk be, esztétikusan nem jelentenek szép látványt. Jellemzően nemcsak a viselőjüket zavarja a jelenség tükörbe nézve, hanem megannyi kritikát is kap a környezetétől. Már a kisgyerekek körében is népszerű csúfolódási ok, ami akár súlyos önbizalomhiányhoz is vezethet. Mivel a fülek olyan helyen vannak, központi helyet foglalnak el az arc kinézetében, és takarni sem egyszerű őket. Számos testrészt el lehet takarni ruhákkal, de a fül általában fedetlen. Ha Ön sem szeretne élete végéig az elálló fülei miatt keseregni, sapkákkal, ügyes praktikákkal kísérletezni, akkor a Fülplasztika Budapesten a megoldás.

 

Hogyan zajlik a fülplasztika Budapesten?

A fülplasztika Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten a legjobb eljárásokkal, a legbiztonságosabb eszközökkel és a leghatékonyabb módszerek segítségével zajlik már több éve. A folyamatos továbbképzések, szakmai konferenciák, és a műtőben eltöltött sok év biztosíték arra, hogy Ön is elégedetten fog távozni tőlünk, ahogyan megannyi páciensünk is tette. A fülplasztikai műtéttől nem kell félnie, hiszen egy megelőző személyes konzultáción minden szükséges tudnivalót elmondunk Önnek. A műtét legtöbbször helyi érzéstelenítő beadása mellett történik, de altatásban is elvégezzük, amennyiben erre van szükség. Ezt a konzultáció alkalmával Önnel is tisztázza a plasztikai sebész. A helyi érzéstelenítő mellett nem fog fájdalmakat érezni, amennyiben hatása elmúlása után vannak fájdalmai, azt fájdalomcsillapítóval lehet enyhíteni. 

 

Fülplasztika Budapesten lépésekre bontva

A Fülplasztika Budapesten egy teljesen biztonságos eljárás keretén belül elvégezhető, amennyiben a Bónusz Plasztikai Sebészet szolgáltatásait választja. A Fülplasztika Budapesten így zajlik pontosan: a babérlevél alakú bőrkimetszésével koponya és a fülkagyló találkozásánál ejtjük, majd a kagyló porcából Napoleon kalap alakú részt távolítunk el, ennek következtében az elálló részt egyszerűen hátra tudjuk hajtani. Amennyiben szükséges az anthelix hiányzó ívének vonalában kialakíthatjuk a szükséges domborulatot. A bőrsebet ezek után bőr alatt futó varrattal zárjuk a tökéletes eredmény érdekében. A varratszedésre, ezzel együtt a munkaképesség visszanyerésére a műtétet követő 7. napon kerül sor.

Ha bármilyen kérdése felmerülne, akkor IDE kattintva tudja felvenni velünk a kapcsolatot és jelentkezni egy személyes konzultációra! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!