Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Miért jobb az arcfiatalítás műtét nélkül?

Miért jobb az arcfiatalítás műtét nélkül?

Az idő mindenhol nyomot hagy, így a testünkön, arcunkon is. Ez egyeseket nem zavar, mások pedig bármit megtesznek azért, hogy ezt megakadályozzák. Míg (nem is olyan) régen még komoly beavatkozásnak számított egy arcplasztika, mára már könnyedén kivitelezhető arcfiatalítás műtét nélkül. Ezek az eljárások pedig számos előnnyel járnak.

 

Arcfiatalítás műtét nélkül – milyen módszerek vannak?

 

Az orvostudomány és a technika rohamtempójú fejlődésének köszönhetően mára már az arcfiatalítás műtét nélkül egyáltalán nem álom. Számos módszert fejlesztettek ki, hogy eltüntessék az idő vasfogának nyomait. Ilyen módszerek például a botox, a hialuronsavas, vagy éppen a saját zsírral való ráncfeltöltés, illetve a PDO szálak behúzása. Ezeknek az eljárásoknak a során nem ejtenek egyáltalán bemetszéseket, csupán beinjekciózzák az anyagokat.

 

Milyen előnyökkel jár az arcfiatalítás műtét nélkül?

 

Amennyiben az arcfiatalítás műtét nélkül zajlik, annak számos előnye van, amik miatt érdemes komolyan megfontolni ezeket a módszereket. Az egyik ilyen előny, hogy jelentős mértékben csökkennek a kockázatok, például az allergiás reakciók irányába.

Emellett a beavatkozást követően a duzzanat sokkal kisebb lesz, kevesebb véraláfutás jelenik meg, és azok is gyorsabban felszívódnak, de egyes kezelések során ezek nem is jelentkeznek. További előnye, hogy a felépülési idő is sokkal rövidebb lesz, nem kell hetekig-hónapokig lábadozni, mire a kívánt hatás megjelenik. 

És amellett sem szabad elmenni, hogy szemben a huszadik század második felével, amikor a plasztikai beavatkozások divatba jöttek, most már természetes és antiallergén anyagokat használnak, amiknek nem lesznek később káros mellékhatásai.

 

Kiknek jó az arcfiatalítás műtét nélkül?

 

Minden olyan illetőnek érdemes kipróbálnia ezt a módszert, amennyiben inkább az olyan módszereket preferálják, ahol az arcfiatalítás műtét nélkül megy végbe. Akik félnek kés alá feküdni, vagy nem akarnak olyan drasztikus beavatkozást, de a mélyülő vonalak az arc különböző részeiben zavarják őket. És olyanok számára is remek megoldás, akik a természetes anyagokat részesítik előnyben.

 

Hol éri meg az arcfiatalítás műtét nélkül?

 

A Budapest szívében fekvő Bónusz Plasztikai Sebészet egyik specialitása az arcfiatalítás műtét nélkül. Dr. Tóth András plasztikai sebész nagy szaktudással, és sokéves tapasztalattal maximális rálátással bír a különböző páciensek igényeire és szükségleteire. Amennyiben Ön is kipróbálná, milyen az arcfiatalítás műtét nélkül, feltétlenül keresse fel őket, szeretettel fogadják az érdeklődőket.

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!