Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ajakfeltöltés árak Budapesten: Ajakfeltöltés árak Budapesten saját zsíros töltés esetén, végleges ajakfeltöltés árak Budapest

Ajakfeltöltés árak Budapest

Hogyan alakulnak az ajakfeltöltés árak Budapesten? Mennyibe kerül, ha teltebb ajkakat szeretne csináltatni a leghatékonyabb, legbiztonságosabb módszerekkel? Az ajakfeltöltés árak nagyon változóak, attól függően, hogy milyen eljárásra esik a választása. A Bónusz Plasztikai Sebészeten alkalmazott ajakfeltöltési eljárásokkal nagyon szép és tartós eredményeket lehet elérni, mutatjuk mennyibe kerülnek ezek az ajakfeltöltési kezelések!

 

Hogyan alakulnak az ajakfeltöltés árak Budapesten?

Az ajakfeltöltés árak Budapesten nagyon változóak lehetnek, a néhány ezer forintos beavatkozásoktól kezdve sok százezres beavatkozásokat is lehet találni. Ez azért van, mert számtalan különböző eljárás van a piacon. Ezeknek nemcsak az ára, hanem hatása, hatékonysága is eltér. A legnagyobb probléma, a silány minőségű beavatkozásokkal –mindazok mellett, hogy nem hatásosak, csak rövid ideig marad meg a hatásuk, és eredményük is nagyon természetellenes, mű-, hogy komplikációkkal járhatnak. A különböző anyagok befecskendezése az ajkakba egyáltalán nem veszélytelen, fennáll allergiás reakciók kialakulásának a kockázata. SA nagyon alacsony ajakfeltöltés árak Budapesten gyanúsak lehetnek. A Bónusz Plasztikain Sebészeten azonban kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal, legújabb eljárásokkal dolgozunk. Többféle megfizethető árú ajakfeltöltési eljárás is megtalálható sebészetünkön, amik mind eredményesek és biztonságosak.

 

A különböző ajakfeltöltés árak Budapesten

A különböző ajakfeltöltés árak Budapesten abból erednek, hogy különböző ajakfeltöltési eljárások vannak. A Bónusz Plasztikai Sebészeten is többféle eljárás közül választhatnak pácienseink. Alapvetően két fő iránya van az ajakfeltöltési eljárásoknak, vannak végeleges, nem felszívódó anyagokkal végezett eljárások, és olyan eljárások, amiket felszívódó anyagokkal végzünk, ezek hatása nem végleges. Hatásban, tartósságban, kockázatban, és árban is eltérnek egymástól. Manapság több olyan anyag van, ami szerkezetében, összetételében nagyon hasonlít a testben található töltőanyagokéhoz, így ezek tökéletesen alkalmasak az ajak feltöltésére, ilyen anyagok a hialuronsav, kollagén, vagy éppen a saját zsír is. Ezek a felszívódó anyagok nagyon biztonságosak, és mivel hasonlítanak a szervezetben található anyagokhoz, nagyon természetes hatást eredményeznek, azonban nem jelentenek végleges megoldást, idővel felszívódnak a szervezetben. Hatásuk körülbelül egy évig tart, de ez függ a befecskendezett a töltőanyag minőségétől is. A magas minőségű hilaluronsavas ajakfeltöltés árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten 80 000 Ft/ml ártól kezdődnek.

 

Tartós ajakfeltöltés árak Budapesten

Tartós ajakfeltöltésről beszélünk, amikor az eljárás során olyan anyag kerül a szervezetbe, ami nem szívódik fel idővel, így az eredménytartós. Azonban azt ki kell emelnünk, hogy érdemes átgondolnia, hogy 10-20 év múlva is olyan telt ajkakat szeretne-e, mint most. Valamint azt is tudnia kell, hogy ez az eljárás némiképpen kockázatosabb. A legjobb tartós ajakfeltöltési eljárás a PermaLip™ implantátum befecskendezése. A tartós ajakfeltöltés árak Budapesten ez eseteben a következőképpen alakulnak: 220 000 Ft/ 1 ajak, 390 000 Ft/ 2 ajak.
 

Vannak még kérdései az ajakfeltöltés árakkal, vagy magukkal az eljárásokkal kapcsolatban? IDE kattintva jelentkezzen be egy személyes konzultációra! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!