Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arc zsírleszívás az erősebb kontúrokért | Dr. Tóth András plasztika

Arc zsírleszívás

Azok számára, akik nem elégedettek a megjelenésükkel, egyes plasztikai eljárások segíthetnek, hogy elérjék az áhított külsőt. Az egyik ilyen eljárás az arc zsírleszívás, ami segíthet fiatalosabbá tenni a küllemet. Nálunk, a Bónusz Plasztikai Sebészeten is végzünk ilyen eljárást, magas minőségű anyagok és eszközök segítségével.

 

Mi az az arc zsírleszívás?

Az arc zsírleszívás egy olyan plasztikai eljárás, mely során a felesleges zsírpárnák eltüntetésével megerősödnek a természetes kontúrok. Ezt egy lézeres zsírleszívó eszközzel végzik, amelyet a test bármely részén lehet használni.

 

Az arc zsírleszívás után vissza is lehet tölteni a zsírt az arcba a megfelelő helyekre, ezzel feszesebbé válik a bőr és nem kerül be semmilyen idegen anyag a szervezetbe. Ideális eljárás azoknak, akik fiatalosabb, frissebb megjelenésre vágynak, de nem szeretnének idegen anyagot töltetni bőrük alá. 

 

Hol alkalmazható az arc zsírleszívás?

Az arc zsírleszívás során a fej különböző területeiről lehet eltávolítani a felesleget, ezáltal megerősödnek a természetes vonások, karakteresebbé válik az egész arc. 

Az arc zsírleszívás alkalmazható a nyakon is, ennek következtében remek megoldás a nem kívánatos toka eltüntetésére, ami sokakat zavar. 

 

Kinek jó az arc zsírleszívás?

Az arc zsírleszívás minden olyan ember számára jó döntés, aki szeretne fiatalosabb, feszesebb külsőt, határozottabb arcvonásokat, vagy csak szeretne búcsút inteni a nyakában képződő redőknek. 

Akit zavar a tükörből visszanéző személy kissé teltebb arca vagy kezdődő tokája, esetleg az idő múlása miatt már kissé ereszkedő arcbőre, annak az arc zsírleszívás a megfelelő beavatkozás, mellyel gyorsan lehet változtatni a nem tetsző részeken.

 

Arc zsírleszívás a Bónusz Plasztikai Sebészeten

Amennyiben úgy érzi, elérkezett az ideje, hogy Ön is megtapasztalja az arc zsírleszívás következtében beálló változást, a fiatalosabb megjelenést és a határozott arcvonásokat, akkor várjuk a Bónusz Plasztikai Sebészeten! Nálunk magas minőségű anyagokkal és a legmodernebb berendezésekkel gondoskodunk róla, hogy Ön a legjobb kezekben legyen! Dr. Tóth András, a sebészet vezető orvosa pedig sokéves tapasztalattal és folyamatosan bővülő tudással biztosítja, hogy a beavatkozás sikeres legyen.

Ha Ön is pozitív változásra vágyik, az arc zsírleszívás által megkaphatja mind a fiatalosabb megjelenést, mind az erőteljes kontúrokat. Keresse fel rendelőnket és kérjen konzultációs időpontot most!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!